Whim on sovellus kaikkeen liikkumiseen

Sähköpotkulaudat, vuokra- ja yhteiskäyttöautot. Liiku millä liikut, se löytyy Whimistä. Voit huoletta käyttää kaikkia tuttuja liikkumismuotoja Whimillä maksaen matkan kerrallaan, et koskaan maksa ylimääräistä.

Taksikyydit

Whimin kautta voit helposti tilata taksin.

Säästy sateelta, ehdi tapaamisiisi ajoissa ja varmista turvallinen kotimatka ravintolaillan päätteeksi. Asetettuasi lähtöpaikan ja määränpään, Whim hakee automaattiseti yhteistyökumppanimme vaihtoehdon. Näet hinnan ja arvioidun saapumisajan kätevästi etukäteen.

MeneväVakiohinnoittelu

Sähköpotkulaudat

Koe kaupunki TIER ja VOI sähköpotkulaudoilla!

Sähköpotkulaudat ovat kätevän kaupunkiliikkumisen tuorein tulokas. Etsi, varaa ja maksa sähköpotkulautasi helposti Whim-sovelluksella. Whim-asiakkaana maksat vain ajetuista matkoista standardin TIER ja VOI sähköpotkulautojen hinnoittelun mukaan.

TIER1€ aloitusmaksu + 0,20 €/min
VOI1€ aloitusmaksu + 0,20 €/min

Vuokra-autot

Kun tarvitset autoa esimerkiksi mökkireissuille tai ostosten tekemiseen, paras ratkaisu on vuokrata auto Whimillä! Varaa Sixt tai Hertz vuokra-auto käyttöösi Whim-sovelluksellasi, ilman vuokraussaittien koluamista.

Hinnat autoluokan mukaannormaali vuokrahinta

Mikä Whim?

Whim on palkittu liikkumissovellus, jonka avulla matkustat paikasta toiseen helposti ja kestävästi. Whimistä löydät useita liikkumismuotoja ja voit suunnitella, varata ja maksaa matkasi samassa sovelluksessa. Sano hyvästit ylimääräisille sovelluksille, maksukorteille ja käteiselle! Whimillä on tehty jo yli 20 miljoonaa matkaa – liity sinäkin mukaan!