Whim on sovellus kaikkeen liikkumiseen

Julkinen liikenne, Juro-yhteiskäyttöpyörät, sähköpotkulaudat, vuokra- ja yhteiskäyttöautot. Liiku millä liikut, se löytyy Whimistä. Voit huoletta käyttää kaikkia tuttuja liikkumismuotoja Whimillä maksaen matkan kerrallaan, et koskaan maksa ylimääräistä.

Julkinen liikenne

Whimillä ostat helposti Fölin kerta- sekä päivälipun. Klikkaa itsellesi lippu hypätessäsi bussiin tai vesibussiin.

Kertalippu€ 3.00
AikuisetYölippu, € 4.00
Kertalippu€ 1.50
LapsetYölippu, € 2.50
Turistilippu
24h-14 päivää€ 8.00-33.00

Taksikyydit

Whimin kautta voit helposti tilata taksin.

Säästy sateelta, ehdi tapaamisiisi ajoissa ja varmista turvallinen kotimatka ravintolaillan päätteeksi. Asetettuasi lähtöpaikan ja määränpään, Whim hakee automaattiseti yhteistyökumppaniemme tarjoukset, joista valitset itsellesi mieluisimman vaihtoehdon.

Taksi Länsi-SuomiVakiohinnoittelu
MeneväVakiohinnoittelu

Sähköpotkulaudat

Koe kaupunki TIER ja VOI sähköpotkulaudoilla!

Sähköpotkulaudat ovat kätevän kaupunkiliikkumisen tuorein tulokas. Etsi, varaa ja maksa sähköpotkulautasi helposti Whim-sovelluksella. Whim-asiakkaana maksat vain ajetuista matkoista standardin TIER ja VOI sähköpotkulautojen hinnoittelun mukaan.

TIER1€ aloitusmaksu + 0,20 €/min
VOI1€ aloitusmaksu + 0,20 €/min

Vuokra-autot

Kun tarvitset autoa esimerkiksi mökkireissuille tai ostosten tekemiseen, paras ratkaisu on vuokrata auto Whimillä! Varaa Sixt tai Hertz vuokra-auto käyttöösi Whim-sovelluksellasi, ilman vuokraussaittien koluamista.

Hinnat autoluokan mukaannormaali vuokrahinta

Mikä Whim?

Whim tekee liikkumisesta helppoa ja kestävää. Whim on palkittu liikkumissovellus, josta löydät kaikki tarvitsemasi liikkumismuodot. Sano hyvästit eri sovelluksille, korteille ja käteiselle. Voit suunnitella, varata ja maksaa kaikki matkasi suoraan Whimissä. Whimillä on tehty jo yli 16 miljoonaa matkaa, joten liity sinäkin joukkoomme!