Älyttömän helppoa

Sano hyvästit eri sovelluksille, korteille ja käteiselle. Whim To Go:lla maksat kaiken liikkumisesi yhdellä ja samalla Whim sovelluksella. Whim to Go ei sisällä kuukausimaksua, joten sitä ei tarvitse peruuttaa. Maksat vain tekemistäsi matkoista.

Whimillä on helppo varata ja maksaa Föli-liput, TIER-sähköpotkulaudat, taksit ja vuokra-autot useilta palveluntarjoajilta. Voit ostaa nopeasti pelkän yksittäisen lipun tai suunnitella reittisi ensin ja maksaa sen Whimillä. Matkustat Whimillä sujuvasti kaikissa kaupungeissa, joissa palvelu on käytössä. Turku, Helsinki, Birmingham ja Antwerpen ovat jo mukana ja lisää on tulossa!

Julkinen liikenne
Föli, kerta- ja päiväliput
Maksa matka kerrallaan
Taksit
Menevä
Maksa matka kerrallaan
Vuokra-autot
Sixt & Hertz
Maksa matka kerrallaan
Sähköpotkulaudat
TIER
Maksa matka kerrallaan

Julkinen liikenne

Whimillä ostat helposti julkisen liikenteen kerta- sekä päivälipun. Klikka itsellesi lippu hypätessäsi bussiin taikka vesibussiin.

Kertalippu
Aikuiset
€ 3.00
Yölippu, € 4.00
Kertalippu
Lapset
€ 1.50
Yölippu, € 2.50
Turistilippu
24h-14 päivää
€ 8.00-33.00

Taksikyydit

Whimin kautta voit helposti tilata taksin.

Säästy sateelta, ehdi tapaamisiisi ajoissa ja varmista turvallinen kotimatka ravintolaillan päätteeksi. Asetettuasi lähtöpaikan ja määränpään, Whim hakee automaattiseti yhteistyökumppaniemme tarjoukset, joista valitset itsellesi mieluisimman vaihtoehdon.

Lisämaksusta
Menevä
Vakiohinnoittelu

Sähköpotkulaudat

Koe kaupunki TIER-sähköpotkulaudalla!

Sähköpotkulaudat ovat kätevän kaupunkiliikkumisen tuorein tulokas. Etsi, varaa ja maksa sähköpotkulautasi helposti Whim-sovelluksella. Whim-asiakkaana maksat vain ajetuista matkoista standardin TIER-sähköpotkulautojen hinnoittelun mukaan.

Lisämaksusta
TIER
TIER:n aktivointimaksu + minuutin hinta

Vuokra-autot

Kun tarvitset autoa esimerkiksi mökkireissuille tai ostosten tekemiseen, paras ratkaisu on Whimin vuokra-auto.
Varaa Sixt tai Hertz vuokra-auto käyttöösi Whim-sovelluksellasi, ilman vuokraussaittien koluamista.