Avaa Whim-edut Whim Plus -tilauksella

Whim Plus on uusi kausitilaus, joka antaa sinulle pääsyn Whim-etuihin. Vain 2,99 €:lla voit nauttia Whim-etujen alennuksista ja tarjouksista 30 päivän ajan.

Aikaisemmin Whim-edut olivat saatavilla vain niille, joilla oli voimassa oleva kausi- tai sarjalippu. Koska tiedämme kuitenkin, että ihmisten liikkumistarpeet ovat viime vuosina muuttuneet, halusimme tarjota jotain, mikä avaa Whim-edut kaikille. Ja tällainen on Whim Plus – vaihtoehtoinen tapa saada pääsy alennuksia ja tarjouksia sisältävään Whim-etujen maailmaan!

Whim Plus: Avaimesi Whim-etuihin

Whim Plus tarjoaa sinulle pääsyn Whim-etujen maailmaan ilman, että sinun tarvitsee tilata kausi- tai sarjalippua. Kun kausi- tai sarjalippu on liikaa, voit yksinkertaisesti maksaa matka kerrallaan vain tarvitsemistasi matkoista, ilman erillisiä lisämaksuja.

Ajattele Whim Plussaa jäsenyytenä matka kerrallaan maksettujen matkojesi lisäksi. 2,99 € on jäsenmaksusi 30 päivän tilauskaudelta, joka oikeuttaa sinut Whim-etuihin, mukaan lukien:

Jopa 35% edullisemmat Taksi Helsingin hinnat

Vuokra-auto alk. 19,90 €/päivä (30 päivän vuokra), 55 €/24h

Lue alta lisää nykyisistä Whim-eduista.
Whim-edut voivat muuttua.

Whim-edut

Jopa 35% edullisemmat Taksi Helsingin hinnat:

  • Mikäli matka on vähemmän kuin kolme(3) kilometriä ja/tai kestoltaan lyhyempi kuin 10 minuuttia, kiinteä hinta tälle matkalle on 16€
  • Mikäli matka on pidempi kuin kolme(3) kilometriä ja/tai kestää yli 10 minuuttia, lasketaan matkan todellinen hinta taksin mittarin mukaan ja lisätään kiinteän 16€ hinnan päälle.

Hinnat ovat voimassa 24/7, eli hintaan ei siis lisätä ilta-, yö- tai viikonloppulisiä.

 

Kiinteät alennetut hinnat alkaen 55 €/24h, 19€/päivä 30 päivän vuokra

Whim-eduilla saat käyttöösi edullisemmat Hertz:in, Sixt:in ja Toyota Rent:in kiinteät Whim-tilaajan etuhinnat.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun vuokra-autojen hinnat normaalisti nousevat eri vuodenaikojen tuoman kysynnän mukaan, Whim-tilaajana saat aina kiinteän etuhinnan sen hetkisestä kysynnästä riippumatta!

Lisätietoa autonvuokraukseen liittyvistä Whim-eduista löydät täältä.

Sähköauto alkaen vain 27 €/päivä.

Hertzin valikoimasta saat myös joustavasti, ilman pitkiä sitoumuksia, Nissan Leaf täyssähköisen ympäristöystävällisen vuokra-auton alkaen vain 27 €/päivä. 

Katso alta kuinka paljon sinun on Whim Plus tilaajana mahdollista säästää!

Vuokra-aika Normaali hinta Alennettu hinta Sinä säästät
1-2 päivää 85 €/päivä 69 €/päivä 16 €/päivä
3-4 päivää 66 €/päivä 54 €/päivä 12 €/päivä
5-6 päivää 52 €/päivä 42 €/päivä 10 €/päivä
7-13 päivää 43 €/päivä 34 €/päivä 9 €/päivä
14-20 päivää 38 €/päivä 30 €/päivä 8 €/päivä
21-30 päivää 36 €/päivä 27 €/päivä 9 €/päivä

 

Whim Plus tilauksella saat yhden ilmaisen 30 minuutin JURO -pyörämatkan 30 päivän tilausjakson aikana. Matkan hinta vähennetään automaattisesti tilausjakson aikana tehdystä ensimmäisestä JURO-matkasta.

Lue lisää JURO-pyöristä täältä.

FAQ

Whimissä voit maksaa yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla, Visa Electronilla ja Apple Pay:lla. Joitakin tuotteita voit myös maksaa Edenred-, Smartum- sekä Epassi-työmatkaedulla. Lue lisää työmatkaeduista täältä.