Nauti Whim-eduista!

Tiesithän, että voimassaoleva kausitilaus tai sarjalippu antaa sinulle pääsyn alennuksia ja tarjouksia sisältävään Whim-etujen maailmaan!

Whim-edut saat käyttöösi ostamalla tai tilaamalla minkä tahansa seuraavista tuotteista lipun tai tuotteen voimassaolon ajaksi:


Työskentelemme ahkerasti saadaksemme Whimmaajille aina parhaat mahdolliset edut. Edut saattavat kuitenkin aika-ajoin muuttua. Alta näet tämänhetkiset tarjoamamme Whim-edut.

Jopa 35% edullisemmat Taksi Helsingin hinnat

Ostamalla kausitilauksen tai muun Whim-edut avaavan tuotteen, saat käyttöösi jopa 35% edullisemmat hinnat Taksi Helsingin taksimatkoille. Hinnat ovat voimassa 24/7, eli hintaan ei siis lisätä ilta-, yö- tai viikonloppulisiä ja voit säästää jopa yli 10 €/kyyti verrattuna normihintoihin!

Syyskuussa 2021 teimmekin hintavertailua ja keräsimme alla olevaan taulukkoon esimerkkihintoja eri pituisilta matkoilta.* Katso siis alta, kuinka paljon sinun on Whim-tilaajana mahdollista säästää!

*Hinnat ovat suuntaa antavia, perjantailta 3.9.2021 ja lauantaiyöltä 4.9.2021, 22:00

Vuokra-auto alk. 55 €/24h, 19,90€/päivä 30 päivän vuokra

Ostamalla kausitilauksen tai muun Whim-edut avaavan tuotteen, saat käyttöösi edullisemmat Hertz:in ja Toyota Rent:in kiinteät Whim-tilaajan etuhinnat.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun vuokra-autojen hinnat normaalisti nousevat eri vuodenaikojen tuoman kysynnän mukaan, Whim-tilaajana saat aina kiinteän etuhinnan sen hetkisestä kysynnästä riippumatta!

Lisätietoa autonvuokraukseen liittyvistä Whim-eduista löydät täältä.

1 maksuton matka JURO-yhteiskäyttöpyörällä kuukaudessa

Saat myös yhden ilmaisen 30 minuutin JURO -pyörämatkan kuukaudessa, kun ostat kausilipun tai muun Whim -edut avaavan tuotteen. Lunastaaksesi ilmaisen ajosi, skannaa vain sovelluksessa näkyvä QR -koodi.

Aina kun tilauksesi uusiutuu tai ostat tuotteen uudestaan, saat uuden ilmaisen 30min. JURO -pyörämatkan, jonka voit lunastaa tilauksen tai lipun voimassaoloaikana. Ilmaiset JURO -matkat eivät keräänny varastoon. Pyörämatka tulee siis käyttää ennen tilauksen päättymistä tai uusiutumista.

Joten, etsi lähin saatavilla oleva JURO-pyörä sovelluksen kartalta ja polkaise matkaan!

Lue lisää JURO-pyöristä täältä.