Nauti Whim-eduista!

Tiesithän, että voimassaoleva kausitilaus tai sarjalippu antaa sinulle pääsyn alennuksia ja tarjouksia sisältävään Whim-etujen maailmaan!

Whim-edut saat käyttöösi ostamalla tai tilaamalla minkä tahansa seuraavista tuotteista lipun tai tuotteen voimassaolon ajaksi:


Työskentelemme ahkerasti saadaksemme Whimmaajille aina parhaat mahdolliset edut. Edut saattavat kuitenkin aika-ajoin muuttua. Alta näet tämänhetkiset tarjoamamme Whim-edut.

Jopa 35% edullisemmat Taksi Helsingin hinnat

Ostamalla kausitilauksen tai muun Whim-edut avaavan tuotteen, saat käyttöösi jopa 35% edullisemmat hinnat Taksi Helsingin taksimatkoille. Hinnat ovat voimassa 24/7, eli hintaan ei siis lisätä ilta-, yö- tai viikonloppulisiä ja voit säästää jopa yli 10 €/kyyti verrattuna normihintoihin!

Syyskuussa 2021 teimmekin hintavertailua ja keräsimme alla olevaan taulukkoon esimerkkihintoja eri pituisilta matkoilta.* Katso siis alta, kuinka paljon sinun on Whim-tilaajana mahdollista säästää!

*Hinnat ovat suuntaa antavia, perjantailta 3.9.2021 ja lauantaiyöltä 4.9.2021, 22:00

Vuokra-auto alk. 55 €/24h, 19,90€/päivä 30 päivän vuokra

Ostamalla kausitilauksen tai muun Whim-edut avaavan tuotteen, saat käyttöösi edullisemmat Hertz:in, Sixt:in, Toyota Rent:in ja 24Rent:in kiinteät Whim-tilaajan etuhinnat.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun vuokra-autojen hinnat normaalisti nousevat eri vuodenaikojen tuoman kysynnän mukaan, Whim-tilaajana saat aina kiinteän etuhinnan sen hetkisestä kysynnästä riippumatta!

Lisätietoa autonvuokraukseen liittyvistä Whim-eduista löydät täältä.

24Rent vuokra-autot etuhinnoin alk. 15€ / 2h

Vuokraa auto juuri niin pitkäksi aikaa kuin tarvitset; olit sitten pakettiauton tarpeessa muutaman tunnin muuttoa varten, tai tarvitset henkilöautoa viikonloppumatkalle tai arjen päivittäiseen asiointiin.

Normaalisti vuokra-autojen hinnat vaihtelevat päivän, kellonajan ja kysynnän mukaan, ja normaalit 24Rent hinnat voivatkin kysynnästä riippuen nousta jopa yli 90 €/2h. 

Tässä muutama esimerkkihinta, joista näet kuinka paljon hinnat voivat normaalisti päivän mittaan vaihdella ja kuinka paljon voit Whim-tilaajana säästää:

  • Tiistaina 12.10.2021 17:00, Toyota Corolla 43 €/2h
  • Tiistaina 12.10.2021 21:00, Toyota Corolla 92 €/2h
  • Keskiviikkona 13.10.2021 09:00, Toyota Corolla 28 €/2h
  • Keskiviikkona 13.10.2021 13:00, Toyota Corolla 30 €/2h

Hinnoittelu tapahtuu käyttötarpeen mukaan joko tunneittain tai päivittäin. Maanantaista sunnuntaihin ja ympäri vuorokauden vaikka kiireisimpään ruuhka-aikaan, Whim-tilaajan kiinteä etuhintasi on aina sama; 15€/2h, 30€/4h tai 40€/8h!

Lue lisää 24Rent vuokrauspalvelusta täällä.

1 maksuton matka JURO-yhteiskäyttöpyörällä kuukaudessa

Saat myös yhden ilmaisen 30 minuutin JURO -pyörämatkan kuukaudessa, kun ostat kausilipun tai muun Whim -edut avaavan tuotteen. Lunastaaksesi ilmaisen ajosi, skannaa vain sovelluksessa näkyvä QR -koodi.

Aina kun tilauksesi uusiutuu tai ostat tuotteen uudestaan, saat uuden ilmaisen 30min. JURO -pyörämatkan, jonka voit lunastaa tilauksen tai lipun voimassaoloaikana. Ilmaiset JURO -matkat eivät keräänny varastoon. Pyörämatka tulee siis käyttää ennen tilauksen päättymistä tai uusiutumista.

Joten, etsi lähin saatavilla oleva JURO-pyörä sovelluksen kartalta ja polkaise matkaan!

Lue lisää JURO-pyöristä täältä.

1 maksuton päivä kuukaudessa Sofia coworking-tilassa

Nauti paremmasta etätyöpäivästä tyylikkäissä ja toimivissa tiloissa Helsingin historiallisessa keskustassa. Saat yhden ilmaisen päiväpassin (arvo 25 € / päivä) joka kuukausi Sofia Coworking -tilassa, joka sijaitsee Senaatintorin laidalla, Helsingin sydämessä. (Ei saatavilla Sofia Coworking -tilan vanhoille asiakkaille).

Käyttääksesi Sofian ilmaisen päiväpassin, näytä aktiivinen Whim-tilauksesi aulassa rekisteröinnin yhteydessä, sekä henkilötodistus.

Sinun tulee rekisteröityä Sofiaan nimellä, sähköpostiosoitteella ja puhelinnumerolla. Kun olet rekisteröitynyt, voit nauttia Sofian tiloista vapaasti ja töiden lisäksi järjestää kokouksia, osallistua tapahtumiin, tai vaikkapa nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta.

Sofia Coworking -tilan löydät osoitteesta Sofiankatu 4 C, 00170 Helsinki.