Nauti Whim-eduista!

Tiesithän, että voimassaoleva kausitilaus tai sarjalippu antaa sinulle pääsyn alennuksia ja tarjouksia sisältävään Whim-etujen maailmaan!

Whim-edut saat käyttöösi ostamalla tai tilaamalla minkä tahansa seuraavista tuotteista lipun tai tuotteen voimassaolon ajaksi:


Työskentelemme ahkerasti saadaksemme Whimmaajille aina parhaat mahdolliset edut. Edut saattavat kuitenkin aika-ajoin muuttua. Alta näet tämänhetkiset tarjoamamme Whim-edut.

Jopa 35% edullisemmat Taksi Helsingin hinnat

Ostamalla kausitilauksen tai muun Whim-edut avaavan tuotteen, saat käyttöösi jopa 35% edullisemmat hinnat Taksi Helsingin taksimatkoille:

  • Mikäli matka on vähemmän kuin kolme(3) kilometriä ja/tai kestoltaan lyhyempi kuin 10 minuuttia, kiinteä hinta tälle matkalle on 16€
  • Mikäli matka on pidempi kuin kolme(3) kilometriä ja/tai kestää yli 10 minuuttia, lasketaan matkan todellinen hinta taksin mittarin mukaan ja lisätään kiinteän 16€ hinnan päälle. 

Hinnat ovat voimassa 24/7, eli hintaan ei siis lisätä ilta-, yö- tai viikonloppulisiä.

Vuokra-auto alk. 55 €/24h, 19,90€/päivä 30 päivän vuokra

Ostamalla kausitilauksen tai muun Whim-edut avaavan tuotteen, saat käyttöösi edullisemmat Hertz:in ja Toyota Rent:in kiinteät Whim-tilaajan etuhinnat.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun vuokra-autojen hinnat normaalisti nousevat eri vuodenaikojen tuoman kysynnän mukaan, Whim-tilaajana saat aina kiinteän etuhinnan sen hetkisestä kysynnästä riippumatta!

Lisätietoa autonvuokraukseen liittyvistä Whim-eduista löydät täältä.