Hertz sähköautokampanjan ehdot

Lisännyt Whim • Toukokuu 19, 2021

Kampanja on voimassa Whim-sovelluksen asiakkaille. Kampanjaan osallistuvat Hertz-vuokra-auton tilaajat hyväksyvät nämä kampanjaehdot ja -hinnat.

Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden sulkea osallistuja kampanjan ulkopuolelle, mikäli hän rikkoo kampanjan sääntöjä tai Whim -käyttöehtoja taikka toimii muuten laittomasti. 

Kampanjan järjestäjä

Kampanjan järjestäjä on MaaS Global Oy, jonka toimipaikka sijaitsee osoitteessa John Stenbergin ranta 2, 00530 Helsinki, y-tunnus: 2685777-4.

Kampanja-aika

Kampanjaedut ja -hinnat ovat voimassa Hertzin vuokra-autoille, joiden vuokra-aika alkaa 19.5.2021-20.6.2021 välisenä aikana. Kampanja-aikana MaaS Global Oy tarjoaa Hertzin vuokra-autoja etuhintaan Whim-asiakkaille.

Kampanjaehdot ja -edut:

  • Whimin asiakas saa Hertzin Nissan Leaf vuokra-auton etuhintaan ensimmäisestä vuokrapäivästä lähtien
  • Whimin asiakas saa rajattomat ajokilometrit
  • Whimin asiakkaita koskee vakuutuksen 500 euron omavastuuosuus. Hertzin vuokrausehdot löytyvät täältä

Nämä kampanjaehdot astuvat voimaan 19 toukokuuta 2021 ja niitä sovelletaan 19.5.2021-20.6.2021 Hertz-kampanjajakson ajan.

Tätä kampanja-alennusta ei voi hyödyntää yhtäaikaisesti muun MaaS Global Oy:n alennuksen kanssa.

Lisäehdot

Kampanjaan osallistuva henkilö vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Missään tapauksessa järjestäjän vastuu ei ylitä mainitun osallistujalle tarjottavan edun arvoa tai määrää. 

MaaS Global Oy varaa itsellään oikeuden päivittää kampanjaehtoja kampanjan aikana.