Stadin suosituimmat pulkkamäet ja herkku-diilit

Lisännyt Whim • Helmikuu 12, 2021

Sinebrychoffin pulkkamäki

Nappasimme pulkat kainaloon ja hyppäsimme Hakaniemestä raitiovaunuun nro. 6, jolla pääsimme aivan Koffin puiston tuntumaan.
Alhaalta mäki näytti jyrkältä (mitä se osittain olikin), mutta ylempää löytyi lyhyempiä ja loivempia mäkiä. Aloitimme puiston huipulla olevasta hillitymmästä mäestä, mutta rohkenimme myös kokeilemaan pomppumäkeä. Pomppumäki sopii erinomaisesti kokeneemalle pulkkailijalle.

Pulkkailun jälkeen päätimme suunnata Fat Rameniin lämpimälle ramen keitolle. Fat Ramen sijaitsee uniikissa Hietalahden Kauppahallissa, kadun toisella puolella Koffin puistosta. Keitot ovat laittoman hyviä ja ulkonäkökin miellyttää silmää.Tarjous! Whimin asiakkaana saat nyt 20% alennuksen kaikista ramen keitoista, kun näytät Whim-sovellusta myyjälle. Etu on voimassa 12-28.2.2021 ja sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Hopihopi keitoille!

Kaivopuiston pulkkamäki

Koffin puistosta siirryimme Kaivopuistoon. Perille pääsee helposti raitiovaunulla nro. 3 ja bussilla nro. 17.Kaivopuiston tähtitornin pulkkamäki oli hiljainen näin arki-iltana.

Huipulta voi kaartaa moneen suuntaan ja mäkeä löytyy monenlaista – suoraa, kaartuvaa, pomppuisaa ja loivaa.

Näkymä Kaivopuiston tähtitornilta merelle oli tyyni ja kaunis sekä auringon laskiessa saimme nauttia oranssin ja pinkin monisävyisestä auringonlaskusta. Aikataulutus meni nappiin!

Illan pimetessä suuntasimme Kaivopuiston Cafe Caruseliin herkullisille ja mieltä lämmittäville pulla-kahveille. Caruselissa voit nauttia suolaisia ja makeita herkkuja upeaa merinäköalaa ihastellen.

Tarjous! Vilauttamalla Whim-sovellusta tilatessasi, saat nyt pullakahvit 15% alennuksella. Etuun kuuluu
laskiaspulla tai munkki ja kahvi tai kaakao. Etu on voimassa 12-28.2.2021 ja sitä ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Kerrassaan täydellinen päivä! Haalari päälle ja mäkeen! <3
Jaa kuva omasta pulkkailupäivästä ja tägää whimapp!