Sähköistä kesäsi ekologisella sähköautolla

Lisännyt Whim • Kesäkuu 2, 2021

Sähköauton vuokraaminen on oiva tapa päästä kesäseikkailulle lähiympäristöön tai ympäri Suomen tavallista autoa pienemmillä ympäristövaikutuksilla. Whimiltä saat nyt sähköauton käyttöösi tarjoushintaan, alkaen 27 euroa päivältä. Etu on voimassa 20.6.2021 asti. Lisää tietoa kampanjasta löydät täältä.

Haaveiletko seikkailusta Suomen suvessa, ja haluat ottaa matkallasi myös ympäristön huomioon? Vuokraamalla sähköauton saat vapauden ja ekologisuuden samassa paketissa: voit ajaa myös pikkupaikkakunnille, jonne junat eivät kulje, ja poiketa pulahtaamaan tai katsomaan yllättäviä nähtävyyksiä matkan varrella. Reissu vuokra-autolla onnistuu nyt sähköisesti, ilman pakokaasuja. 

Monelle sähköauton ekologisuus on se kaikista suurin etu: sähköautolla ajaessa hiilidioksidipäästöt ovat vain pieni osa tavallisen auton päästöistä. Energiatehokkaan polttomoottoriauton CO2-päästö on noin 100 grammaa kilometrillä, mutta sähköauton kuluttaman energian päästöt samalla matkalla ovat vain 21 grammaa – päästöjä syntyy siis vain noin viidennes tavalliseen autoon verrattuna

Mikäli harkitset sähköauton hankkimista omaksi, on ensin hyvä saada tuntumaa siihen, millaista hiljaisella sähköautolla on ajaa. Testaa sähköautoa kesäreissun ajan voit tunnustella, millainen ajokokemus itseä miellyttää.

Myös sähköauton lataus on helppoa. Sen voi tehdä joko kotona tai tien päällä kattavasta latausverkostosta – latauspaikkoihin voit tutustua jo etukäteen täällä.

Edullinen vuokraushinta ja rajattomat kilometrit

Whimiltä voit vuokrata Hertzin täyssähköisen Nissan Leaf -vuokra-auton. Nyt kannattaa toteuttaa haaveissa oleva autoreissu, sillä kesän kunniaksi saat Whimin kautta sähköauton 19.5.–20.6. kampanjahintaan, alkaen 27 euroa päivältä. Lisäksi vuokran hintaan kuuluu täysi akku, eli voit palauttaa sähköauton tyhjällä akulla. Voit tutustua autotarjontaan tarkemmin Whim-sovelluksessa.

Sopimukseen kuuluvat rajattomat ajokilometrit, joten vain taivas – tai oikeastaan maa – on rajana.