Taksitilaukset turvallisesti ja nopeasti Whimillä

Whimillä tilaat taksin kätevästi pääkaupunkiseudulla etkä joudu erikseen kyselemään taksimatkan hintaa. Asetettuasi lähtöpaikan ja määränpään, Whim hakee automaattisesti yhteistyökumppaniemme tarjoukset, joista valitset itsellesi mieluisimman vaihtoehdon. Tämän jälkeen sovellus kutsuu paikalle lähimmän vapaan taksin.

Miksi käyttää Whimiä taksien tilaamiseen?

  • Whim-sovellus toimii MaaS, eli Mobility as a Service, -palveluna, joka yhdistää lukuisia eri liikkumismuotoja yhteen sovellukseen ilman käyttäjälle kertyviä ylimääräisiä kustannuksia. Hoidat siis julkisen liikenteen, kaupunkipyörien, sähköpotkulautojen ja taksien tilaukset, autonvuokraukset ja maksut tarpeesi mukaan kätevästi yhdellä sovelluksella.
  • Whimillä saat tarjouksen useammalta luotettavalta yhteistyökumppaniltamme (Taksi Helsinki, Lähitaksi & Menevä) ja näet aina kaikki vaihtoehdot hintoineen kätevästi etukäteen. Myös noutoaika on etukäteen selvillä eli voit siis tehdä kaiken vertailun suoraan sovelluksessamme. 
  • Myös maksu hoituu automaattisesti sovelluksen kautta, joten tiedät jo taksia varatessa mitä matka tulee maksamaan.
  • Kausi- ja sarjalippujen ostajilla on käytössä erilaisia tarjouksia taksimatkoihin liittyen. Lisätietoja kausi- ja sarjalippujen eduista saat täältä.
  • Sovelluksemme toimii kansainvälisesti ja laajennamme jatkuvasti uusiin kaupunkeihin. Voit siis käyttää Whimiä myös reissatessa.

Kausi- tai sarjalipun tilaajalle alennuksia taksimatkoihin

Tiesithän, että ostamalla kausitilauksen tai muun Whim-edut avaavan tuotteen, saat käyttöösi jopa 35% edullisemmat hinnat Taksi Helsingin taksimatkoille. Hinnat ovat voimassa 24/7, eli hintaan ei siis lisätä ilta-, yö- tai viikonloppulisiä ja voit säästää jopa yli 10 €/kyyti verrattuna normihintoihin!

Syyskuun alussa teimmekin hintavertailua ja keräsimme alla olevaan taulukkoon esimerkkihintoja eri pituisilta matkoilta.* Katso siis alta, kuinka paljon sinun on Whim tilaajana mahdollista säästää!

*Hinnat ovat suuntaa antavia, perjantailta 3.9.2021 ja lauantai yöltä 4.9.2021, 22:00.

Taksi Helsingin etuhinnat ja muut Whim-edut saat käyttöösi ostamalla minkä tahansa seuraavista tuotteista lipun tai tuotteen voimassaolon ajaksi:

Whim Unlimited -tilaajilla on käytössään kuukausittain jopa 80 viiden kilometrin säteelle sijoittuvaa taksimatkaa ilman lisämaksua.

Whim on kuin taksilaskuri puhelimessasi

Valittuasi lähtöpaikkasi ja määränpääsi näet välittömästi matkasi hinnan, joten Whimin sovellus on kuin taksilaskuri suoraan puhelimessasi. Näet lopullisen hintatarjouksen jo ennen tilauksen vahvistamista, joten sovelluksen avulla voit varmistaa hinnan jo hyvissä ajoin ennen itse kuljetuksen tilaamista.