Taksitilaukset turvallisesti ja nopeasti Whimillä

Whimillä tilaat taksin kätevästi pääkaupunkiseudulla etkä joudu erikseen kyselemään taksimatkan hintaa. Asetettuasi lähtöpaikan ja määränpään, Whim hakee automaattisesti yhteistyökumppaniemme tarjoukset, joista valitset itsellesi mieluisimman vaihtoehdon. Tämän jälkeen sovellus kutsuu paikalle lähimmän vapaan taksin.

Miksi käyttää Whimiä taksien tilaamiseen?

  • Whim-sovellus toimii MaaS, eli Mobility as a Service, -palveluna, joka yhdistää lukuisia eri liikkumismuotoja yhteen sovellukseen ilman käyttäjälle kertyviä ylimääräisiä kustannuksia. Hoidat siis julkisen liikenteen, kaupunkipyörien, sähköpotkulautojen ja taksien tilaukset, autonvuokraukset ja maksut tarpeesi mukaan kätevästi yhdellä sovelluksella.
  • Whimillä saat tarjouksen useammalta luotettavalta yhteistyökumppaniltamme (Taksi Helsinki, Lähitaksi & Menevä) ja näet aina kaikki vaihtoehdot hintoineen kätevästi etukäteen. Myös noutoaika on etukäteen selvillä eli voit siis tehdä kaiken vertailun suoraan sovelluksessamme. 
  • Myös maksu hoituu automaattisesti sovelluksen kautta, joten tiedät jo taksia varatessa mitä matka tulee maksamaan.
  • Kausi- ja sarjalippujen ostajilla on käytössä erilaisia tarjouksia taksimatkoihin liittyen. Lisätietoja kausi- ja sarjalippujen eduista saat täältä.
  • Sovelluksemme toimii kansainvälisesti ja laajennamme jatkuvasti uusiin kaupunkeihin. Voit siis käyttää Whimiä myös reissatessa.

Whim on kuin taksilaskuri puhelimessasi

Valittuasi lähtöpaikkasi ja määränpääsi näet välittömästi matkasi hinnan, joten Whimin sovellus on kuin taksilaskuri suoraan puhelimessasi. Näet lopullisen hintatarjouksen jo ennen tilauksen vahvistamista, joten sovelluksen avulla voit varmistaa hinnan jo hyvissä ajoin ennen itse kuljetuksen tilaamista.

Kausi- tai sarjalipun tilaajalle alennuksia taksimatkoihin

Tiesithän, että ostamalla kausitilauksen tai muun Whim-edut avaavan tuotteen, saat käyttöösi jopa 35% edullisemmat hinnat Taksi Helsingin taksimatkoille:

  • Mikäli matka on vähemmän kuin kolme(3) kilometriä ja/tai kestoltaan lyhyempi kuin 10 minuuttia, kiinteä hinta tälle matkalle on 16€
  • Mikäli matka on pidempi kuin kolme(3) kilometriä ja/tai kestää yli 10 minuuttia, lasketaan matkan todellinen hinta taksin mittarin mukaan ja lisätään kiinteän 16€ hinnan päälle. 

Hinnat ovat voimassa 24/7, eli hintaan ei siis lisätä ilta-, yö- tai viikonloppulisiä.

Taksi Helsingin etuhinnat ja muut Whim-edut saat käyttöösi ostamalla minkä tahansa seuraavista tuotteista lipun tai tuotteen voimassaolon ajaksi:

Whim Unlimited -tilaajilla on käytössään kuukausittain jopa 80 viiden kilometrin säteelle sijoittuvaa taksimatkaa ilman lisämaksua.