Sähköpotkulauta kätevästi käyttöösi Whimillä

Sähköpotkulaudat ovat kätevän kaupunkiliikkumisen tuorein tulokas. Ne alkoivat yleistyä vuoden 2019 kevään ja kesän aikana ja herättivät välittömästi suurta mielenkiintoa joustavana tapana tehdä lyhyitä siirtymisiä. Whimin käyttäjät voivat hyödyntää myös yhteistyökumppaniemme sähköpotkulautoja osana sujuvaa liikkumista!

Miksi kannattaa käyttää sähköpotkulautaa Whimin kautta?

  • Whim-sovellus toimii MaaS, eli Mobility as a Service, -palveluna, joka yhdistää lukuisia eri liikkumismuotoja yhteen sovellukseen ilman käyttäjälle kertyviä ylimääräisiä kustannuksia. Hoidat siis julkisen liikenteen, kaupunkipyörien, sähköpotkulautojen, taksien tilaukset, auton vuokraukset ja maksut tarpeesi mukaan kätevästi yhdellä sovelluksella.
  • Hoidat kaikki sähköpotkulaudan käyttöön liittyvät toimet suoraan Whimin kautta ja pystyt samalla halutessasi näppärästi tarkistamaan muutkin liikkumiseen liittyvät vaihtoehdot.
  • Kuukausitilauspakettimme on pyritty muokkaamaan käyttäjien erilaisia tarpeita silmällä pitäen. Lisätietoja kausitilausten eduista saat täältä.
  • Sovelluksemme toimii kansainvälisesti ja laajennamme jatkuvasti uusiin kaupunkeihin. Voit siis käyttää Whimiä myös reissatessa.

Sähköpotkulaudan käyttöönotto kätevästi Whimin kautta

Whimin sovelluksesta näet kartasta lähimpien sähköpotkulautojen sijainnit ja voit kätevästi tarkistaa myös muut liikkumisvaihtoehdot. Voit siis unohtaa sovellusten ja sivustojen välillä selailun valitessasi tarpeeseesi soveltuvaa kulkupeliä.

Potkulaudan käyttöönotto onnistuu kahdella tavalla. Mikäli et ole potkulaudan välittömässä läheisyydessä voit hakea lähimmän potkulaudan sovelluksen Potkulaudat-osiosta. Saat vapaan potkulaudan käyttöösi, joko skannaamalla potkulaudan ohjaustangossa olevan QR koodin kamerallasi tai painamalla valitsemalla potkulauta sovelluksesta ja painamalla “Ota potkulauta käyttöön”-painiketta.

Muistathan tutustuthan sovelluksesta löytyviin turvallisuusohjeisiin ennen potkulaudan käyttöönottoa.

Sähköpotkulaudan palauttaminen

Potkulaudan palautus hoituu kätevästi pysäköimällä potkulauta sen toiminta-alueella paikkaan, jossa se ei häiritse muuta liikennettä. Pysähtymisen jälkeen varmistat kartalta, että et ole punaiseksi merkityllä alueella, minkä jälkeen napautat kohdasta “Lopeta ajo”. Tämän jälkeen näet vielä sovelluksesta ajon tiedot.