Auton vuokraus Whimin sovelluksella

Whimillä voit aina vuokrata auton helposti ilman erillistä sopimusta. Välillä aikataulut, tavaramäärä, kauemmaksi suuntautunut reissu tai muu syy johtaa siihen, että tarvitset liikkumiseen autoa. Jos auton tarve ei kuitenkaan ole jatkuvaa ei oman auton hankkiminen ole välttämättä taloudellisesti fiksuin vaihtoehto ja huonolla tuurilla vakuutukset ja huoltokustannukset voivat lisätä merkittävästi kuluja. Tämän vuoksi olemme paketoineet sinulle auton vuokrauspaketteja, jotka vastaavat erilaisia käyttötarpeita autolle.

Miksi vuokrata auto Whimillä

  • Whim-sovellus toimii MaaS, eli Mobility as a Service, -palveluna, joka yhdistää lukuisia eri liikkumismuotoja yhteen sovellukseen ilman käyttäjälle kertyviä ylimääräisiä kustannuksia. Hoidat siis julkisen liikenteen, kaupunkipyörien, taksien tilaukset, auton vuokraukset ja maksut tarpeesi mukaan kätevästi yhdellä sovelluksella.
  • Hoida autovuokraus kätevästi kaiken muun liikkumisen kanssa samasta sovelluksesta. Tarvitsetko autoa vain viikonloppuisin tai haluatko nauttia autosta ilman siihen sisältyviä vakuutus tai huoltokustannuksia? Olemme rakentaneet erilaisia vuokrauspaketteja käyttäjillemme heidän tarpeensa mukaan. Lisätietoja kuukausitilausten eduista saat tilaussivultamme.
  • Sovelluksemme toimii kansainvälisesti ja laajennamme jatkuvasti uusiin kaupunkeihin. Voit siis käyttää Whimiä myös reissatessa.

Whimin autonvuokrauspaketit

Kasvaako autotarpeesi esimerkiksi kesäviikonloppuina, tarvitsetko autoa satunnaisesti tai onko sinulla tarve erilaisille liikkumisvälineille, etkä halua sitoutua omaan autoon? Suosittelemme tutustumaan tilauspaketteihimme, joita on mahdollista myös vaihtaa kuukausittain, mikäli tarpeesi muuttuu.

Voimassa olevan HSL 30-vrk Kausilipun, Kaupunkipyöräkauden tai Kymppilipun haltijat saavat Edulliset Hertz, Sixt ja Toyota Rent vuokra-autot alkaen 55 € /vrk (sisältää mm. alennetun omavastuun). Eikä matkan pituudesta tarvitse välittää sillä diiliin sisältyvät rajoittamattomat kilometrit.

Whim Unlimited paketissa käytössäsi on Ford Fiesta tai vastaava, kun sitä tarvitset. Vaihtoehtoisestei autonvarausten ulkopuolella voit tehdä maksimissaan 5 km taksimatkoja ilman erillistä maksua (max. 80 kertaa/kk).

Huomioithan, että autojen saatavuuksissa, omavastuussa sekä kuskien ja maksimikilometrien määrässä voi olla paketeista ja yhteistyökumppaniyrityksistä riippuen poikeuksia. Tarkempaa tietoa saat lukemalla asiakaspalvelustamme tai ottamalla yhteyttä sovelluksen kautta.