Kevät toi Whimiin kaikki liikkumistavat ja joustavammat lippumuodot

Lisännyt Whim • 01.04.2021

Unelmamme tarjota kaupunkilaisille kaikki keskeiset liikennepalvelut yhdessä sovelluksessa on vihdoin totta! Tarjontaamme on tullut kevääksi paljon lisää liikenne- ja lippumuotoja, kuten VOIn sähköpotkulaudat, Juron yhteiskäyttöpyörät ja kymmenen HSL-matkan sarjalippu. 

Tämän myötä olemme siirtyneet 1.4. yksilöllisesti räätälöitävään lippuvalikoimaan. Näin jokainen voi valita etenkin näin korona-aikaan itselleen juuri sopivimmat sarja- ja kausiliput pelkän 30 päivän kausilipun sijaan, ja saada samalla käyttöönsä Whimin lisäedut. 

Myös kaupunkipyöräkausi myydään nyt erikseen. Sen hinta on markkinoiden edullisin: 29,90 euroa (norm. 35 euroa). 

Tilanteet muuttuvat – aina sopiva lippu

Liikkuminen on murroksessa. Koronan myötä etä- ja hybridityö ovat lisääntyneet ja kaupunkilaisten säännöllinen työmatkaliikkuminen vähentynyt. 

– Joukkoliikenteen kuukausilipun rinnalle kaivataan uudessa tilanteessa kevyempiä tilausmuotoja. Jo ennen koronaa meiltä toivottiin tilausta, joka vastaisi paremmin satunnaisen joukkoliikenteen käyttäjän tarpeisiin. Esimerkiksi moni keskustassa asuva liikkuu ratikalla, metrolla tai bussilla vain silloin tällöin, ja lyhyet matkat taitetaan kävellen, pyörällä tai sähköpotkulaudoilla,  kertoo Whimin maajohtaja Jarkko Jaakkola

Olemme nyt lisänneet Whimiin 30 päivän HSL-lipun rinnalle kymppilipun, eli kymmenen HSL-matkan sarjalipun. Kymmenen etukäteen maksettua HSL-lippua varmistaa, että sinulla tai lapsellasi on aina valmiiksi maksettu lippu mukana puhelimessasi. Liput voit käyttää joustavasti 90 päivän aikana.

Uskomme, että tänä keväänä kaupunkipyörät ovat  yhä suositumpi tapa liikkua paikasta toiseen. Whimistä voit ostaa kaupunkipyöräkauden erillisenä tilauksena tai yhdistää sen 30 päivän HSL-lippuun tai kymppilippuun. Whim on tänäkin vuonna edullisin tapa käyttää Helsingin ja Espoon kaupunkipyöriä. (linkki)

Luonnollisesti voit käyttää kaikkia Whimissä olevia kulkumuotoja edelleen myös kertamaksulla. Käytössäsi on HSL:n joukkoliikenteen ja kaupunkipyörien lisäksi sekä Voi- että Tier-sähköpotkulaudat, Juro-yhteiskäyttöpyörät, taksit ja vuokra-autot – kaikki yhdellä ja samalla sovelluksella. Kertamaksulla maksat vain palveluntarjoajan normaalin perushinnan.

Whim-edut kuuluvat nyt kaikkiin tilauksiin

Päivitetyillä Whim-eduilla sujuvoitat liikkumista entisestään. Voit hyödyntää Whim-etuja niin 30 päivän HSL-lipun, kymppilipun kuin kaupunkipyöräkaudenkin tilaajana.

Saat Whim-käyttäjänä joka kuukausi yhden ilmaisen Juro-kyydin (max. 30 min ajo) ja päivälipun Sofia co-working -tilaan. Lisäksi saat rajattomasti kiinteähintaisia Taksi Helsingin taksimatkoja sekä edulliset Hertz-, Sixt- ja Toyota Rent -vuokra-autot. Whim-edut päivittyvät jatkuvasti sesonkien mukaan. (linkki Whim-etuihin).

Paransimme palkittua käyttökokemusta entisestään

Liikkumista helpottaaksemme olemme myös päivittäneet Whim-sovelluksen palkittua käyttökokemusta entistäkin käyttäjäystävällisemmäksi. Sovelluksen karttanäkymää on muun muassa selkeytetty ja eri kulkumuotojen yhdistämistä helpotettu.

Jos et ole vielä päivittänyt omaa sovellustasi, tee se heti, jotta saat kaikki päivitetyt ominaisuudet käyttöösi.