30 ja 60 min Voi-paketit yksinomaan Whimistä!

30 ja 60 min. Voi-paketit ovat saatavilla yksinomaan, vain ja ainoastaan Whimistä. Näitä et siis löydä mistään muualta!

Voi-pakettiin kuuluu 30/60 min. ajoaikaa Voi- sähköpotkulaudalla, ilman minkäänlaisia avausmaksuja (tavallisesti 1 € joka kerta kun aloitat uuden matkan) enintään 30 päivän ajalle, tai niin kauan kuin ajoaikaa riittää. Eikä siinä kaikki! Voi-paketin ostajana saat myös pääsyn erikoistarjouksiin ja alennettuihin hintoihin Whim-etujen maailmassa!* Lisätietoa Whim-eduista löydät alempaa.

30 min. paketti maksaa 6,99 € ja 60 min. 12,99 €. Voit ostaa lisää ajoaikaa milloin tahansa, jolloin se lisätään olemassa olevaan saldoosi.**

Osta Voi-paketti sovelluksen Whim-tilauksista täältä tai klikkaa tästä siirtyäksesi aloitusnäyttöön ja valitse sitten ’Potkulauta’.

Lisätietoa Voi- sähköpotkulaudoista löydät täältä.

* Whim-edut ovat käytettävissä Voi-pakettijaksosi ajan, eli niin kauan kuin ajoaikaa on jäljellä maks. 30 päivän ajan / ostettu lisäarvo.

**Ajoaikaa voi lisätä koska tahansa 30 tai 60 minuutin edestä kerrallaan, ja lisäarvo (30 tai 60 min) lisätään jäljellä olevaan saldoosi (jos jäljellä). Samalla, lisäarvon ostohetkestä, uuden saldon voimassaoloaika kokonaisuudessaan pitenee uuteen enint. 30 päivään. Käyttämättömät minuutit (ajoaika) poistetaan voimassaoloajan loputtua, ellei voimassaoloa ole pidennetty lisäarvoa ostamalla.

Nauti Whim eduista

Muistathan, että Voi-paketin ostajana saat pakettijaksosi voimassaolon ajaksi käyttöösi myös seuraavat Whim-edut:

  • JURO -yhteiskäyttöpyörillä 1 maksuton käyttökerta joka kuukausi (max. 30 min ajo).
  • Yksi veloitukseton päiväpassi (arvo 25 € / kerta) joka kuukausi Sofia Coworking-tilaan Helsingin sydämessä Senaatintorin laidalla. (Ei koske Sofia coworking-tilan vanhoja asiakkaita).
  • Rajattomasti aina edullisia kiinteähintaisia 12,5 € (max 3 km ja max 10min, normitaksa ylimenevältä osuudelta) Taksi Helsingin taksimatkoja – luotettavasti ja edullisesti. Hinnat ovat voimassa 24/7 – hintaan ei siis lisätä ilta-, yö- tai viikonloppulisiä ja voit säästää jopa 8 €/kyyti verrattuna normihintoihin!
  • Edulliset Hertz, Sixt ja Toyota Rent vuokra-autot alkaen 55 € /vrk (sisältää mm. alennetun omavastuun).
  • 24Rent autot alk. 15€/2h, 30€/4h tai 40€/8h.

Työskentelemme ahkerasti saadaksemme Whimmaajille aina parhaat edut saataville. Edut saattavat kuitenkin aika-ajoin muuttua.