Ravintolaan vitosella, syö kympillä.

SYÖ! -viikot ovat taas täällä! 5.-18.11.2021 saat 100sta ravintolasta annoksen kympillä!

Mutta, illanviettosi alkaa jo kotioveltasi: Whim vie sinut edullisesti suosikki SYÖ!-viikkojen ravintolaasi Helsingissä, Espoossa, Tampereella tai Turussa. Tilaa taksi, kulje bussilla, ratikalla tai junalla, tai sään salliessa, suhauta sähköpotkulaudalla tai pyörällä perille. Whim suunnittelee sinulle parhaan reitin ja tarjoaa liput kaikkeen pääkaupunkiseudulla liikkumiseen.

Olet sitten taksi- tai bussityyppiä, pizzan tai sushin tarpeessa, voimme taata herkullisia hetkiä kanssamme. Ota siis Whim alle, kun lähdet nauttimaan herkkuhetkistä.

Kurniiko jo vatsa? Tarjoamme uusille Whimin käyttäjille 5€ matkarahaa koodilla ”SYO21”.

Näin lunastat matkarahan:

Ohjeet 5 € matkarahan lunastamiseen:

  1. Lataa Whim-sovellus tästä (tai omasta Apple tai Google sovelluskaupastasi) ja rekisteröidy puhelinnumerollasi. 
  2. Napauta kotinäkymän vasemmassa yläkulmassa olevaa profiili kuvaketta. Luo käyttäjäprofiili ja lisää maksukortin tiedot.
  3. Lisää etukoodi SYO21 profiilissa sijaitsevaan ‘Lisää matkarahaa’ näkymään ja paina ‘Lähetä’ nappia.
  4. Valitse kulkuneuvo sovelluksen kotinäkymässä ja aloita matka. Alennus näkyy oston vahvistuksen yhteydessä.

Miten voit käyttää matkarahasi

Matkarahan voi käyttää kaikkiin seuraaviin Whimistä löytyviin kulkuneuvoihin ja tuotteisiin:

*Etu on voimassa vain Whimin uusille asiakkaille (1.11.2021-20.11.2021 rekisteröityneet asiakkaat) ja etukoodeja on rajoitettu (2,000) määrä. Etukoodi on lunastettavissa vain kerran per asiakas, kampanja-ajan 20.11.2021 asti. Matkaraha vanhenee ja on käytettävä kuuden viikon kuluessa koodin lunastamisesta.

**Kun käytät matkarahasi Kymppilipun tai Voi-paketin ostamiseen, saat myös pääsyn alennuksia ja tarjouksia sisältävään Whim-etujen maailmaan! Lue lisää Whim-eduista täällä.