Sähköautot näppärästi Whimistä!

Kesän reissuille matkustat kätevämmin vuokraamalla Whimillä Hertzin sähköauton 19.5.-20.6.2021 kampanjan aikana.

Saat Hertzin valikoimasta edulliseen kampanjahintaan Nissan Leaf täyssähköisen vuokra-auton.

Suunniteltuihin tai yllättäviin menoihin on mahdollista mennä turvallisesti ja edullisesti nyt myös vuokra-autolla: olit sitten menossa mökille tai haluat varmistaa turvallisen liikkumisen kaupungissa. Whim ja Hertz tarjoavat nyt helpotusta arkeen sähköautokampanjalla, ja saat auton kätevästi käyttöösi joustavasti ilman pitkiä sitoumuksia!

Whimillä voi auton vuokraamisen lisäksi käyttää kätevästi HSL:n julkista liikennettä, kaupunkipyöriä, taksia ja sähköpotkulautoja. Löydät varmasti oikean liikennevälineen juuri tämän hetkisiin tarpeisiisi. Lue lisää.

Auton vuokraajan edut

Voit valita Hertzin vuokra-autotarjonnasta juuri tarpeisiisi sopivan autoluokan, ja kampanjamme yhteydessä saat nyt Nissan Leaf täyssähköauton edulliseen kampanjahintaan alkaen 27 €/pv. Lisäksi saat myös muita etuja:

  • Täysi akku kuuluu hintaan, eli voit palauttaa auton tyhjällä akulla
  • 500 € omavastuu kaikissa varauksissa
  • Rajattomat ajokilometrit
  • Kampanjaedut ja hinnat ovat voimassa 19.5.2021-20.6.2021. Kampanjaehdot löydät täältä.

Muihin autovaihtoehtoihin ja hintoihin voit tutustua helposti suoraan Whim-sovelluksen kautta.

Lisäpalvelut:

  • Jos tarvitset muita lisäpalveluita autonvuokrauksen aikana (esim. Lasten turvaistuin, navigaattori jne.), voit ostaa ne suoraan vuokratoimistosta
  • Koska vuokratoimisto ei voi taata kaikkien lisäpalveluiden saatavuutta, suosittelemme ottamaan yhteyttä vuokratoimistoon etukäteen. Hertz-yhteystiedot löydät täältä.

Ylimääräiset kuljettajat:

  • Lisäkuljettaja ei sisälly vuokraan, mutta se voidaan ostaa lisäpalveluna autoa noudettaessa. Huomaa, että myös ylimääräisen kuljettajan on esitettävä ajokortti autoa noudettaessa.

Näin vuokraat auton Whimistä:

Lataa Whim-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta (tai päivitä olemassa oleva sovellus uusimpaan) ja rekisteröidy käyttäjäksi, lisää profiilitiedot sekä maksukortti.

Napauta sovelluksessa olevaa kampanjabanneria tai valitse alapalkista vuokra-auto ja valitse Hertzin autovalikoima.

Valitse Hertzin keskustassa oleva toimisto (Runeberginkadulla) ja auto tarvitsemallesi ajankohdalle. Jos sovellus antaa sinulle automaattisesti muun toimipisteen kuin Runeberginkadun, vaihda toimipiste klikkaamalla annettua toimipistettä sivun yläreunasta -> Helsinki

Vahvista tilaus ja sovi mahdollisista lisäpalveluista erikseen Hertzin kanssa.