Kun kausilippu on liikaa, Kymppilippu on paras tapa liikkua keskusta-alueella

Käytätkö joukkoliikennettä, mutta et kuitenkaan niin säännöllisesti, että 30 päivän lippu tuntuisi fiksulta? 

Oletko sinäkin liikennemuotojen sekakäyttäjä, joka käyttää sujuvasti fillaria, potkulautoja, takseja ja kävelyä kelin ja tilanteen mukaan?

Whimin uusi Kymppilippu on juuri sinulle! Se sisältää kymmenen etukäteen maksettua käyttövalmista HSL:n normaalihintaista AB-vyöhykkeen kertalippua hintaan 28 €. Näin sinulla on aina valmiiksi maksettu matkalippu taskussa (liput on mahdollista aktivoida käyttöön 90 vuorokauden ajan ostohetkestä).

Samalla sovelluksella käytät kätevästi Helsingin ja Espoon kaupunkipyöriä, Voi- ja TIER-sähköpotkulautoja, JURO-yhteiskäyttöpyöriä sekä Taksi Helsingin, Lähitaksin ja Menevän takseja – Whim eduista nauttien.

Whim-edut saat käyttöösi ostamalla tai tilaamalla minkä tahansa seuraavista tuotteista lipun tai tuotteen voimassaolon ajaksi: Kymppilippu, HSL 30 vrk kausilippu, HSL 30 vrk opiskelijan kausilippu, 30 & 60min Voi-paketit.

Tämän hetkiset Whim-edut, Kymppilipun tai muun Whim-edut avaavan tuotteen haltijalle, ovat:

  • Jopa 35% edullisemmat Taksi Helsingin hinnat. Taksimatkat luotettavasti, edullisesti ja hinta etukäteen tietäen myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.
  • JURO -yhteiskäyttöpyörillä 1 maksuton käyttökerta joka kuukausi (max. 30 min ajo)
  • Edulliset Hertz, Sixt ja Toyota Rent vuokra-autot alkaen 55 €/vrk (sisältää mm. alennetun omavastuun, rajattomat kilometrit ja veloituksettoman lisäkuljettajan).
  • Yksi veloitukseton päiväpassi (arvo 25 €/kerta) joka kuukausi Sofia Coworking-tilaan Helsingin sydämessä Senaatintorin laidalla (Kevätetu voimassa 1.4.-31.12.2021. Ei koske Sofia Coworking-tilan vanhoja asiakkaita.)
  • 24Rent vuokra-autot etuhinnoin alk. 15€ / 2h. Maanantaista sunnuntaihin ja ympäri vuorokauden vaikka kiireisimpään ruuhka-aikaan, Whim-tilaajan kiinteä etuhintasi on aina sama; 15€/2h, 30€/4h tai 40€/8h!

Lue lisää Whim-eduista täällä.

Näin ostat Kymppilipun Whimistä:

Lataa Whim-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta (tai päivitä olemassa oleva sovellus uusimpaan) ja rekisteröidy käyttäjäksi, lisää profiilitiedot sekä maksukortti.

Klikkaa Matkustustavoista julkinen liikenne ja valitse kertalippujen alapuolelta Kymppilippu.

Tai mene kotinäkymästä profiiliin kautta Valitse & tilaa -osioon ja valitse listasta Kymppilippu.