Kun kausilippu on liikaa, Kymppilippu on paras tapa liikkua keskusta-alueella

Käytätkö joukkoliikennettä, mutta et kuitenkaan niin säännöllisesti, että 30 päivän lippu tuntuisi fiksulta? 

Oletko sinäkin liikennemuotojen sekakäyttäjä, joka käyttää sujuvasti fillaria, potkulautoja, takseja ja kävelyä kelin ja tilanteen mukaan?

Whimin uusi Kymppilippu on juuri sinulle! Se sisältää kymmenen etukäteen maksettua käyttövalmista HSL:n normaalihintaista AB-vyöhykkeen kertalippua hintaan 28 €. Näin sinulla on aina valmiiksi maksettu matkalippu taskussa (liput on mahdollista aktivoida käyttöön 90 vuorokauden ajan ostohetkestä).

Samalla sovelluksella käytät kätevästi Helsingin ja Espoon kaupunkipyöriä, Voi- ja TIER-sähköpotkulautoja, JURO-yhteiskäyttöpyöriä sekä Taksi Helsingin, Lähitaksin ja Menevän takseja – Whim eduista nauttien.

Tällä hetkellä lisäedut Kymppilipun haltijalle ovat:

  • Rajattomasti aina edullisia kiinteähintaisia 12,5 € (max 3 km ja max 10min) Taksi Helsingin taksimatkoja. Taksimatkat luotettavasti, edullisesti ja hinta etukäteen tietäen myös iltaisin, öisin ja viikonloppuisin.
  • JURO -yhteiskäyttöpyörillä 1 maksuton käyttökerta joka kuukausi (max. 30 min ajo)
  • Edulliset Hertz, Sixt ja Toyota Rent vuokra-autot alkaen 55 €/vrk (sisältää mm. alennetun omavastuun, rajattomat kilometrit ja veloituksettoman lisäkuljettajan).
  • Yksi veloitukseton päiväpassi (arvo 25 €/kerta) joka kuukausi Sofia Coworking-tilaan Helsingin sydämessä Senaatintorin laidalla (Kevätetu voimassa 1.4.-31.12.2021. Ei koske Sofia Coworking-tilan vanhoja asiakkaita.
  • Voit käyttää TIERin ja Voin sähköpotkulautoja kätevästi yhdellä ja samalla sovelluksella.

Avajaistarjouksena WHIM KYMPPILIPUN ostajalle nyt 11. kertalippu kaupan päälle*
(Lisäämme 1-3 arkipäivän sisällä ensimmäisestä Kymppilippuostoksestasi Whim-tilillesi 2,80 € matkarahaa). Kampanjan ehdot.

Näin ostat Kymppilipun Whimistä:

Lataa Whim-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta (tai päivitä olemassa oleva sovellus uusimpaan) ja rekisteröidy käyttäjäksi, lisää profiilitiedot sekä maksukortti.

Klikkaa Matkustustavoista julkinen liikenne ja valitse kertalippujen alapuolelta Kymppilippu.

Tai mene kotinäkymästä profiiliin kautta Valitse & tilaa -osioon ja valitse listasta Kymppilippu.

Vahvista tilaus ja olet valmis aktivoimaan ensimmäisen kertalippusi! Lisäämme ensimmäisen oston jälkeen 1-3 työpäivän kuluessa 2,80 € matkarahaa Whim-tilillesi.