Kymppilippu + 60 min Voi sähköpotkulauta Kombo: Kaupunkiliikkumista parhaimmillaan!

Uusi Whim Kymppilippu + 60 min Voi -sähköpotkulauta Kombo on täydellinen vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen tänä kesänä.

Nyt voit ostaa Whimin Kymppilipun + 60 minuuttia ajoaikaa Voin sähköpotkulaudalla pakettihintaan 38,99 €, ja säästät 15% verrattuna Voi-paketin hintaan erikseen ostettuna. Tämä upouusi ja eksklusiivinen kesäkombo on saatavilla yksinomaan, vain ja ainostaan Whimistä!

Julkisen liikenteen ja sähköpotkulautojen kombo – Vain ja ainoastaan Whimissä

Whim Kymppilippu

Whim Kymppilippu on joustava ratkaisu satunnaisen joukkoliikenteen käyttöön. Se sisältää 10 ennakkoon maksettua A/B-vyöhykkeen kertalippua, ja se on täydellinen matkakumppanisi, kun 30 päivän kausilippu on nykyisiin liikkumistarpeisiisi liikaa. Kymppilippu on voimassa 90 päivää ja se sisältää myös Whim-edut niin kauan kuin sinulla on lippuja jäljellä, tai enintään 90 päivän ajan. Voit lukea Kymppilipusta lisää täältä.

Kun käytät julkista liikennettä säännöllisesti, yhdistä Voi 60 paketti edullisemmin HSL 30 tai HSL 30 opiskelijan kausilippuun. Saat käyttöösi myös Whim-edut.

60 min Voi -paketti

60 min Voi -paketilla saat 60 minuuttia ajoaikaa Voin sähköpotkulaudoilla ja nautit ajoista ilman YHTÄKÄÄN avausmaksua (normaalisti 1 € joka kerta, kun aloitat uuden skuuttimatkan) jopa 30 päivän ajan tai kunnes ajominuuttisi loppuvat. Voit ostaa lisäminuutteja milloin tahansa ja minuutit lisätään olemassa olevaan saldoosi.*

Mukana myös Whim-edut!

Sekä Kymppilippu että 60 min Voi -paketti sisältävät automaattisesti pääsyn Whim-etuihin, joten niin kauan kuin sinulla on lippuja tai minuutteja jäljellä, voit myös nauttia edullisemmista taksimatkoista ja vuokra-autoista muiden etujen ohella.** Lue lisää nykyisistä Whim-eduista täältä.

Lyhyesti sanottuna: Whim Kymppilippu + Voi 60 on täydellinen kesäkombo!

Rullaile sähköpotkulaudalla rannalle, kulje raitiovaunulla Kaivopuistoon tai seilaa lautalla Suomenlinnaan. Voit myös napata edullisen ja luotettavan taksin pitkän päivän tai illan jälkeen. Kymppilippu + Voi 60 -yhdistelmällä olet valmis täydelliseen kesänviettoon kaupungissa!

*Ajoaikaa voi lisätä koska tahansa 30 tai 60 minuutin edestä kerrallaan, ja lisäarvo (30 tai 60 min) lisätään jäljellä olevaan saldoosi (jos jäljellä). Samalla, lisäarvon ostohetkestä, uuden saldon voimassaoloaika kokonaisuudessaan pitenee uuteen enint. 30 päivään. Käyttämättömät minuutit (ajoaika) poistetaan voimassaoloajan loputtua, ellei voimassaoloa ole pidennetty lisäarvoa ostamalla.

**Whim-edut ovat käytettävissä Kymppilippusi voimassaoloajan (niin kauan kuin sinulla on lippuja jäljellä tai maks 90 päivän ajan), tai niin kuan kuin sinulla on käyttämätöntä ajoaikaa jäljellä Voin sähköpotkulaudoille (maks. 30 päivän ajan kombon ostohetkestä / ostettujen lisäminuuttien ostohetkestä).

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit ostaa Whim Kymppilippu + Voi 60 min Kombon Whim-profiilissasi sijaitsevasta “Whim-tilaukset” -osiosta. Voit napauttaa tästä siirtyäksesi “Whim-tilauksiin” tai voit myös napauttaa tästä siirtyäksesi suoraan Whim Kymppilippu + Voi 60 min Kombon ostoon.

Whim Kymppilippu on aina voimassa 90 päivää ostohetkestä, ja Voi 60 minuuttia 30 päivää ostohetkestä.

Ei, Kombo ei uusiudu automaattisesti.

Valitettavasti et, edullisemman Voi 60 minuutin lisäyksen voi ostaa vain uuden Whim Kymppilipun oston yhteydessä, Whim Kymppilippu + Voi 60 min Kombona.

Voi 60 minuuttisi pysyvät voimassa, eivätkä vanhene ennen kuin 30 päivää ostopäivästä täyttyy, riippumatta siitä, milloin olet käyttänyt viimeisen Kymppilippuusi kuuluvan kertalipun.

Uusi Whim Kymppilippu + Voi 60 min Kombo lisätään Whim-tilillesi normaalisti ja aiemmin ostettujen jäljellä olevien Voi 60 minuuttien viimeinen voimassaolopäivä pitenee vastaamaan uusien juuri ostettujen minuuttien viimeistä voimassaolopäivää (uudet 30 päivää).

Ei, et halvemmalla, mutta normaalihintaisen Voi 30/60 -paketin voit ostaa milloin tahansa täydentämään kombo-ostoksestasi vielä jäljellä olevia Kymppilippu kertalippuja.

Tai voit ostaa toisen Whim Kymppilippu + Voi 60 min Kombon, jolloin jäljellä olevien kertalippujen viimeinen voimassaolopäivä pitenee vastaamaan juuri ostetun uuden Whim Kymppilipun kertalippujen viimeistä voimassaolopäivää (90 päivää).