HLS 30 + 60 min Voi sähköpotkulauta Kombo: Kaupunkiliikkumista parhaimmillaan!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit lisätä 60 min Voi-paketin HSL 30 -kausilippuusi Whim-profiilissasi sijaitsevassa “Whim-tilaukset” -osiossa. Napauta tästä nähdäksesi HSL 30 -kausilippusi “Whim-tilaukset” -osiossa ja klikkaa sitten “Muokkaa” kausilippusi alareunasta. Rullaa hieman alaspäin ja klikkaa sitten “Voit lisätä sähkörullalaudat tilaukseesi”. Rullaa taas alaspäin sivun loppuun asti ja paina sitten “Jatka”. 

Voi-minuutit ovat kerrallaan voimassa aina 30 päivää, kuten HSL 30 -kausilippusi. Kun lisäät 60 min Voi-paketin HSL 30 -kausilippuusi, Voi-minuutit laskutetaan ja ovat käytössäsi HSL 30 -kausilippusi seuraavana uusiutumispäivänä. Kun olet lisännyt 60 min Voi-paketin HSL 30 -kausilippuusi, siitä tulee yhdistelmätilaus (kombo), joka uusiutuu automaattisesti 30 päivän välein.

Kyllä, se uusiutuu automaattisesti kuukausittain, kunnes Voin sähköpotkulaudat menevät talvitauolle, tai voit tietysti aina myös peruuttaa tilauksesi Voi 60 -osan milloin vain haluat. Jos peruutat HSL 30 -osan yhdistelmätilauksestasi, sekä HSL 30 että Voi 60 peruuntuvat nykyisen tilausjakson päätyttyä.

Jos sinulla on käyttämättömiä Voi-minuutteja yhdistelmätilauksesi uusiutuessa, jäljellä olevat minuutit siirtyvät tilauksen seuraavalle 30 päivän ajanjaksolle, ellet ole päättänyt peruuttaa tilaustasi, jolloin edellisen kuukauden käyttämättömät minuutit menetetään.

Ei, et halvemmalla, mutta normaalihintaisen Voi 30/60 -paketin voit ostaa milloin tahansa täydentämään HSL 30 -kausilippuasi siihen asti, että uudet Voi-minuutit ovat käytettävissäsi yhdistelmätilauksesi taas uusiutuessa.