Hei opiskelija, hyödynnä 10 € etu!

Koe liikkumisen helppous ja monet erilaiset kulkupelit 

HSL 30 päivän opiskelijalipun tilaajalle nyt 10 € matkarahaa kun tilaat 17.8.-15.10.2021 välisenä aikana. Jos olet jo opiskelijalipun tilaaja matkaraha lisätään tilillesi automaattisesti kauden uusiutumisen yhteydessä (kahden arkipäivän sisällä), kun uusiutuminen tapahtuu kampanjan aikana.

Tee näin saadaksesi 10 € matkarahaa

Kun teet kauttamme normaalihintaisen HSL 30 vrk opiskelijalipun kausitilauksen 17.8-15.10.2021 välisenä aikana, laitamme Whim-tilillesi 10 € matkarahaa 2 arkipäivän aikana.

Matkaraha on voimassa marraskuun 2021 loppuun asti ja sen voi käyttää kaikkiin Whimistä löytyviin kulkuneuvoihin.* HSL 30 päivän opiskelijalipun tilaajana saat käyttöösi myös mahtavat Whim-edut!

Muita liikkumissovelluksia et tarvitse. Whimistä löydät kaiken joustavaan kaupunkiliikkumiseen!

Kuluneen vuoden aikana olemme lisänneet Whimiin monia uusia liikkumismuotoja. Nyt haluammekin kutsua sinut mukaan kokemaan Whimin tuomaa liikkumisen vapautta ja kokeilemaan sovelluksemme useita eri kulkuneuvoja. Täräytä taksilla tai suhauta sähköpotkulaudalla. Me tarjoamme, sinä päätät!

Yhdistele eri liikkumismuotoja kätevästi yhdessä sovelluksessa! Katso tarkemmat tiedot kaikista eri tavoista liikkua Whimillä Tilaus-sivulta tai tarkemmat liikkumimuotokohtaiset infot alta.

FAQ

Kampanjaehdot
Nämä kampanjaehdot astuvat voimaan 17.8.2021.

Kampanjan osallistujat hyväksyvät nämä kampanjaehdot ja -hinnat sekä Whim -käyttöehdot. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden sulkea osallistuja kampanjan ulkopuolelle, mikäli hän rikkoo kampanjaehtoja tai Whim -käyttöehtoja, taikka toimii muuten laittomasti.

Kampanjan järjestäjä

Kampanjan järjestäjä on MaaS Global Oy, jonka toimipaikka sijaitsee osoitteessa John Stenbergin ranta 2, 00530 Helsinki, y-tunnus: 2685777-4.

Kampanjaan osallistuva henkilö vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta. 

MaaS Global Oy varaa itsellään oikeuden päivittää kampanjaehtoja kampanjan aikana.

Kampanjaehdot ja -hinnat

10 € Matkarahatarjous

Kampanjan aikana MaaS Global Oy antaa ajalla 17.8. – 15.10.2021 kaikille normaalihintaisen HSL 30 vrk opiskelijan kausilipun ostaville tai uusiville asiakkaille 10 euron arvosta matkarahaa WHIM -asiakastilille. Tarjous koskee vain 17.8.-15.10.2021 tehtäviä ja alkavia HSL 30 vrk opiskelijan kausitilauksia kaikilla vyöhykkeillä. Tarjous on voimassa vain ensimmäisille 10 000 asiakkaalle ja alennuksen saavat vain HSL-alueen ja kehyskuntien asukkaat. Matkarahatarjouksen voi käyttää vain kerran per asiakas.

Matkaraha lisätään HSL 30 vrk opiskelijan kausilipun ostajan tai uusijan asiakastilille 2 arkipäivän kuluessa ostoksesta.

Matkarahaa voi käyttää normaaliin tapaan kaikkien WHIM -sovelluksesta ostettavissa olevien palveluiden maksuun (osana tai kokonaan) lukuunottamatta seuraavia automaattisesti uusiutuvia kausitilauksia: HSL 30 vrk kausilippu, HSL 30 vrk opiskelijan kausilippu, Whim Unlimited.

Matkarahaa ei voi vaihtaa rahaksi. Matkaraha on käytettävä 30.11.2021 mennessä. Käyttämätön matkaraha poistetaan asiakastililtä 1.12.2021.

1. Lataa Whim

2. Todenna opiskeluoikeutesi ja sen kesto Opintopolku-palvelussa.

3. Valitse HSL 30 vrk opiskelijan kausilippu ja haluamasi HSL -vyöhyke.

4. Sovellus ohjaa sinut HSL:n vahvaan tunnistautumiseen. Kirjaudu sisään HSL-tunnuksellasi tai luo uusi HSL-tunnus.

5. Lisää maksukorttisi tiedot ja vahvista tilaus

Mikäli sinulla on tilaushetkellä aktiivinen Whim-kausitilaus, HSL 30 vrk opiskelijan kausitilauksesi vaihtuu automaattisesti meneillään olevan tilauskauden loputtua.

Tarkista, oletko oikeutettu opiskelijahintaiseen 30 päivän HSL-lippuun:

1. Sinun on todennettava opiskeluoikeutesi ja sen kesto sähköisesti Opetushallituksen Omaopintopolku-palvelun kautta.

2. Sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

3. Sinulla täytyy olla pysyvä osoite yhdessä seuraavista HSL-alueen paikkakunnista: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Kerava, Sipoo, Siuntio, Tuusula.

HSL-alueen kunnat tukevat julkisen liikenteen matkalippuja ja tuki on tarkoitettu näiden paikkakuntien asukkaille. Kotikunnan todentamista varten Whim Student -tilaajien täytyy tunnistautua sähköisesti HSL-tunnuksilla tilauksen yhteydessä.

4. Sinulla täytyy olla pankkitunnukset tai mobiilivarmenne sähköistä tunnistautumista varten.

Kausilippu on kätevästi puhelimessasi, joten et tarvitse matkakorttia tai erillisiä kertalippuja. Jos sinulla on voimassa oleva HSL 30 vrk tavallinen tai opiskelijan kausilippu ja kännykkä mukanasi, pärjäät varmasti.

HSL 30 vrk kausilippu on matkalippusi pääkaupunkiseudun kaikkiin julkisiin kulkuvälineisiin. Käyttääksesi Whimin opiskelijan kausilippua, sinun täytyy olla oikeutettu HSL:n 30 päivän kausilippuun.

Voit tarkastella HSL-kausilippuasi sovelluksen lippunäkymässä. Napauta lippua näyttääksesi sen esimerkiksi bussinkuljettajalle. Napauta ”Lipun tarkistus” näyttääksesi QR-koodin lipuntarkastajalle.

Muistathan, että matkustaessasi HSL:n julkisen liikenteen lipulla, matkapuhelimessasi täytyy olla virtaa näyttää lippu, jos tarkastajat osuvat kohdallesi. Mikäli sinulla on 30:n päivän lippu mutta saat silti tarkastusmaksun, sinun tulee käydä HSLn toimistolla mitätöimässä lasku.

Sovelluksen käytössä ilmenevissä ongelmissa tai kysymyksissä voit olla yhteydessä Whimin asiakaspalveluun suoraan sovelluksen kautta.

Pyörän käyttöön liittyvissä ongelmatilanteessa otathan yhteyttä kaupunkipyörien asiakaspalveluun puhelimitse +358942578810 (ma–pe 7-19, la-su 9-17) tai sähköpostitse contact@citybikefinland.fi.

Mikäli pyörä varastetaan sen ollessa käytössäsi ilmoita heti kaupunkipyörien asiakaspalveluun ja tee kahden vuorokauden kuluessa rikosilmoitus, josta toimitat kopion kaupunkipyörien eli CityBike Finlandin asiakaspalveluun. Tällöin sinulta ei vaadita korvausta pyörästä. Pitämällä asianmukaisesti huolta kaupunkipyörästä ennaltaehkäiset varkaudet ja muun ilkivallan.

Whimissä voit maksaa yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla, Visa Electronilla ja Apple Pay:lla. Joitakin tuotteita voit myös maksaa Edenred-, Smartum- sekä Epassi-työmatkaedulla. Lue lisää työmatkaeduista täältä.

THL:n ohjeistuksen mukaan suosittelemme ajon aikana käytettäväksi ajohanskoja sekä pitämään pyörän palautuksen yhteydessä vähintään metrin etäisyyden muihin. Muista käyttää myös pyöräilykypärää. Turvallista matkaa!