40 € matkarahaa HSL 30 vrk kausilipusta.

Koe liikkumisen helppous ja monet erilaiset kulkupelit!

Kuluneen vuoden aikana olemme lisänneet Whimiin monia uusia liikkumismuotoja. Nyt haluammekin kutsua sinut mukaan kokemaan Whimin tuomaa liikkumisen vapautta ja kokeilemaan sovelluksemme useita eri kulkuneuvoja. Täräytä taksilla tai suhauta sähköpotkulaudalla. Me tarjoamme, sinä päätät!

Mitä sinun pitää tehdä saadaksesi 40 € matkarahaa:

Tee HSL 30 vrk kausilippu tilaus Whim-sovelluksessa 17.8-15.10.2021 välisenä aikana, ja lisäämme Whim-tilillesi 40 € matkarahaa 2 arkipäivän aikana. HSL 30 lipun kampanjaedun voi hyödyntää vain kerran per asiakas kampanjan aikana 15.8.2021-15.10.2021.

Matkaraha on voimassa marraskuun 2021 loppuun asti ja sen voi käyttää kaikkiin Whimistä löytyviin kulkuneuvoihin.* Alempaa löydät vielä lisätietoa siitä, mihin kaikkeen voit matkarahasi käyttää!


Muita liikkumissovelluksia et tarvitse. Whimistä löydät kaiken joustavaan kaupunkiliikkumiseen!

Kuluneen vuoden aikana olemme lisänneet Whimiin monia uusia liikkumismuotoja. Nyt haluammekin kutsua sinut mukaan kokemaan Whimin tuomaa liikkumisen vapautta ja kokeilemaan sovelluksemme useita eri kulkuneuvoja. Täräytä taksilla tai suhauta sähköpotkulaudalla. Me tarjoamme, sinä päätät!

Yhdistele eri liikkumismuotoja kätevästi yhdessä sovelluksessa! Katso tarkemmat tiedot kaikista eri tavoista liikkua Whimillä Tilaus-sivulta tai tarkemmat liikkumimuotokohtaiset infot alta.

FAQ

Kampanjaehdot


Nämä kampanjaehdot astuvat voimaan 17.8.2021.

Kampanjan osallistujat hyväksyvät nämä kampanjaehdot ja -hinnat sekä Whim -käyttöehdot. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden sulkea osallistuja kampanjan ulkopuolelle, mikäli hän rikkoo kampanjaehtoja tai Whim -käyttöehtoja, taikka toimii muuten laittomasti.

Kampanjan järjestäjä

Kampanjan järjestäjä on MaaS Global Oy, jonka toimipaikka sijaitsee osoitteessa John Stenbergin ranta 2, 00530 Helsinki, y-tunnus: 2685777-4.

Kampanjaan osallistuva henkilö vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta. 

MaaS Global Oy varaa itsellään oikeuden päivittää kampanjaehtoja kampanjan aikana.

Kampanjaehdot ja -hinnat

Valintaetukampanjan 40 € matkarahatarjous ja 50% alennus ovat yhteensä voimassa vain ensimmäisille 10 000 asiakkaalle.

40 € Matkarahatarjous

Kampanjan aikana MaaS Global Oy antaa ajalla 17.8. – 15.10.2021 kaikille normaalihintaisen HSL 30 vrk kausilipun ostaville tai uusiville asiakkaille 40 euron arvosta matkarahaa WHIM -asiakastilille. Tarjous koskee vain 17.8.-15.10.2021 tehtäviä ja alkavia HSL 30 vrk kausitilauksia kaikilla vyöhykkeillä ja sen voi käyttää vain kerran per asiakas. Tarjouksen saavat vain HSL-alueen ja kehyskuntien asukkaat.

Matkaraha lisätään HSL 30 vrk kausilipun ostajan tai uusijan asiakastilille 2 arkipäivän kuluessa ostoksesta. Matkarahatarjouksen käyttäneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja 50% alennukseen.

Matkarahaa voi käyttää normaaliin tapaan kaikkien WHIM -sovelluksesta ostettavissa olevien palveluiden maksuun (osana tai kokonaan) lukuunottamatta seuraavia automaattisesti uusiutuvia kausitilauksia: HSL 30 vrk kausilippu, HSL 30 vrk opiskelijan kausilippu, Whim Unlimited.

Matkarahaa ei voi vaihtaa rahaksi. Matkaraha on käytettävä 30.11.2021 mennessä. Käyttämätön matkaraha poistetaan asiakastililtä 1.12.2021.

50% alennus HSL 30 vrk kausilipusta

Kampanjan aikana MaaS Global Oy antaa ajalla 17.8. – 15.9.2021 50% alennuksen kaikkien vyöhykkeiden HSL 30 vrk kausilipun tilauksiin. Tarjous koskee vain 17.8.-15.9.2021 tehtäviä tai uusiutuvia HSL 30 vrk kausitilauksia. Alennuksen saavat vain HSL-alueen ja kehyskuntien asukkaat. 

Alennus on voimassa vain yhteen, 17.8.-15.9.2021 välillä alkavaan, HSL 30 vrk kausitilaukseen. Alennuskoodin käyttäneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja 40 € matkarahatarjoukseen.  

Saadakseen alennuksen asiakkaan on käytettävä oston, tai tilauksen uusiutumisen yhteydessä, alennuskoodia WHIM50. Alennuskoodi on voimassa 17.8. alkaen ja sen viimeinen voimassaolopäivä on 15.9.2021.

Tarkista, oletko oikeutettu HSL 30 vrk kausilippuun:

1. Sinulla täytyy olla pysyvä osoite yhdessä seuraavista HSL-alueen paikkakunnista: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Kerava, Sipoo, Siuntio, Tuusula (tai yhdessä seuraavista HSL-alueen kehyskunnista: Hanko, Hausjärvi, Inkoo, Karkkila, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori and Vihti).

HSL-alueen kunnat ja kehyskunnat tukevat julkisen liikenteen matkalippuja ja tuki on tarkoitettu näiden paikkakuntien asukkaille. Kotikunnan todentamista varten HSL 30 vrk kausilipun tilaajien täytyy tunnistautua sähköisesti tilauksen yhteydessä (katso kohta 2).

2. Sinulla täytyy olla pankkitunnukset tai mobiilivarmenne sähköistä tunnistautumista varten.

3. Tarvitset tunnistautumista varten HSL-tunnuksen. Sähköinen tunnistus ohjautuu automaattisesti HSL:n verkkopalveluun. Voit kirjautua olemassa olevalla tunnuksellasi tai luoda uuden tunnuksen sähköisen tunnistautumisen yhteydessä.

4.Sinulla ei voi olla voimassa olevaa kausilippua HSL-matkakortilla tai HSL-sovelluksessa.

Tarkista, onko sinulla voimassa oleva kausilippu HSL-sovelluksesta tai HSL-palvelupisteeltä. Mikäli on, voit aktivoida lipun Whimissä heti kuluvan kauden päätyttyä.

Matkakortille ladattu arvo ei estä tunnistautumista.

Sovelluksen käytössä ilmenevissä ongelmissa tai kysymyksissä voit olla yhteydessä Whimin asiakaspalveluun suoraan sovelluksen kautta.

Pyörän käyttöön liittyvissä ongelmatilanteessa otathan yhteyttä kaupunkipyörien asiakaspalveluun puhelimitse +358942578810 (ma–pe 7-19, la-su 9-17) tai sähköpostitse contact@citybikefinland.fi.

Mikäli pyörä varastetaan sen ollessa käytössäsi ilmoita heti kaupunkipyörien asiakaspalveluun ja tee kahden vuorokauden kuluessa rikosilmoitus, josta toimitat kopion kaupunkipyörien eli CityBike Finlandin asiakaspalveluun. Tällöin sinulta ei vaadita korvausta pyörästä. Pitämällä asianmukaisesti huolta kaupunkipyörästä ennaltaehkäiset varkaudet ja muun ilkivallan.

Whimissä voit maksaa yleisimmillä luotto- ja pankkikorteilla, Visa Electronilla ja Apple Pay:lla. Joitakin tuotteita voit myös maksaa Edenred-, Smartum- sekä Epassi-työmatkaedulla. Lue lisää työmatkaeduista täältä.