Whim tarjoaa ePassin työmatkaetua käyttäville asiakkaille parhaan tavan käyttää ePassi-saldo kodin ja työpaikan väliseen liikkumiseen. Työmatkaetu koskee joukkoliikennettä, mutta asiakkaat saavat käyttöönsä myös muut Whimin palvelut, kuten 10€ taksit.

Whim haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman monipuolisen palvelun niin palveluntarjoajien kuin maksuvaihtoehtojen puolesta. ePassi on nyt lisätty uusimpana maksuvaihtoehtona Whimiin, joten ePassin työmatkaetua käyttävät asiakkaat voivat maksaa Whim Urban -kuukausitilauksensa helposti ePassin saldoa käyttäen. ePassi on suomalainen henkilöstöetujen maksuväline, joka sisältää työmatkaedun lisäksi muun muassa lounas – ja hyvinvointietuja.

Käynnissä on Whimin ja ePassin yhteistyön ensimmäinen vaihe. Asiakkaat voivat maksaa Whim Urban -kuukausitilauksen suoraan ePassi-sovelluksen kautta ja saada työmatkaedun käyttöönsä 1.2.2019 alkaen. Lisätietoja siitä palvelun käyttöönotosta löytyy täältä.

Lisätietoja:
Veera Aalto, Communications coordinator, MaaS Global
veera.aalto@maas.global
+358 407427379