Kampanjaehdot

Nämä kampanjaehdot astuvat voimaan 16.02.2020 ja niitä sovelletaan ”Whim Nordea Wallet” -Kampanjan ajan 16.02.-23.3.2020.

Kampanjaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät nämä kampanjaehdot ja -hinnat sekä Whim -käyttöehdot. Kampanjan järjestäjä pidättää oikeuden sulkea osallistuja Kampanjan ulkopuolelle, mikäli hän rikkoo kampanjasääntöjä tai Whim -käyttöehtoja tai toimii muuten laittomasti.

Järjestäjä

Kampanjan järjestäjä on MaaS Global Oy, jonka toimipaikka sijaitsee osoitteessa

John Stenbergin ranta 2, 00530 Helsinki, y-tunnus: 2685777-4.

Kampanjaan osallistuminen

Kampanjaan voivat ottaa osaa Nordea Wallet -asiakkaat, joilla on työmatkaetu. Kampanjatarjousta ei voi hyödyntää, mikäli asiakkaalla on ollut voimassa Whim Urban 30, Whim Weekend tai Whim Unlimited -tilaus viimeisen 14 päivän sisällä. Mikäli asiakkaalla on Whim to Go -tili, hän voi hyödyntää kampanjatarjouksen.

Kampanjaehdot ja -hinnat

Kampanjakoodin käyttämällä Nordea Wallet -asiakas saa 20€ alennuksen Whim Urban 30 -tilauksen ensimmäisestä tilausjaksosta.

20 € alennus lasketaan tilausjakson normaalihinnasta. Whim Urban 30 -tilauksen ehdot ja hinnat ovat nähtävillä sivulla (https://whimapp.com/fi/tilaus/whim-urban-30/).

Alennuksen voi saada ensimmäiseltä tilausjaksolta, kun asiakas rekisteröityy Whim -sovellukseen ja syöttää kausitilauksen tilausvahvistusikkunassa alennuskoodin Nordea20 (kohdassa ”Syötä koodi”). Järjestäjä ei takaa, että asiakas saa kampanjatarjouksen käyttöönsä, jos koodia ei ole syötetty annettujen ohjeiden mukaisesti.

Tilaus uusiutuu automaattisesti normaalin hinnaston mukaisin hinnoin yhden alennushintaisen tilausjakson jälkeen. Asiakkaan maksukorttia veloitetaan, ellei asiakas ole peruuttanut jatkuvaa tilausta ennen uusiutumispäivää. Whim Urban 30 tilauksessa tilauskausi on 30 päivää. Asiakas voi muuttaa tai peruuttaa tilauksensa sovelluksesta tai ottamalla yhteyttä Whimin asiakaspalveluun.

Tätä alennusta ei voi hyödyntää samaan aikaan minkään Järjestäjän muun alennuskampanjan kanssa.

Kampanja on voimassa Suomessa 16.02.-23.3.2020.

Kampanjatarjouksen arvo on 20€, eikä sitä voi muuttaa rahaksi. Alennusta ei voi siirtää toiselle Whim -tilille.

Järjestäjä kehittää palveluaan ja neuvottelee jatkuvasti uusista sopimuksista, joten Whim -tilauksissa tarjolla olevien palveluiden sisältö saattaa muuttua.

Kampanjaan osallistuva henkilö vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän Kampanjaan osallistumisesta tai edun vastaanottamisesta. Missään tapauksessa Järjestäjän vastuu ei ylitä mainitun osallistujalle tarjottavan edun arvoa tai määrää.

Järjestäjä varaa itsellään oikeuden päivittää kampanjaehtoja Kampanjan aikana.