Over Whim

MaaS Global is ’s werelds eerste Mobility as a Service (MaaS) operator, en met onze bekroonde Whim app zijn we op weg naar de grootste verandering in mobiliteit sinds auto’s betaalbaar werden. Ons doel is om mobiliteit flexibeler te maken, het dagelijks leven gemakkelijker en de steden groener.

Whim geeft je alle vervoersdiensten in één app, zodat je kan reizen waar en wanneer je wil met het openbaar vervoer, taxi’s, fietsen, e-steps, auto’s, en andere opties.

Whim is momenteel beschikbaar in Oostenrijk (Wenen), België, Finland (Helsinki, Turku), Japan (Tokio), Zwitserland en Verenigd Koninkrijk (Birmingham).

Wat is Whim?

Whim is een snelle, makkelijke en flexibele oplossing voor je mobiliteitsbehoefte. Whim is een bekroonde Whim is een bekroonde mobiliteitsapp die mobiliteit eenvoudig en duurzaam maakt. Met Whim kun je verschillende vervoerswijzen vinden en je reizen direct in dezelfde app plannen, boeken en betalen. Zeg vaarwel tegen meerdere apps, kaarten en contant geld! Er zijn al meer dan 20 miljoen reizen gemaakt met Whim – doe ook met ons mee!