De Lijn m-tickets en m-card10 beschikbaar via Whim

Met Whim reis je eenvoudig met bussen en trams van De Lijn. Via een paar clicks heb je een m-ticket of m-card10 dat je in heel Vlaanderen kan gebruiken.

In zekere zin is de De Lijn m-ticket vergelijkbaar met het sms-ticket dat je misschien eerder hebt gebruikt. Het m-ticket is net even wat voordeliger, en helemaal als je voor de 10 beurtenkaart gaat! Tien losse m-tickets voor de prijs van minder dan zeven. Dat klinkt best goed, nietwaar?

Bundel van 10 De Lijn m-tickets

Met slechts een paar klikken heb je tien De Lijn m-tickets handig beschikbaar in de Whim-app en kun je ze op elk moment voor jezelf en je reisgenoten activeren. Handig want je hoeft nooit meer je MOBIB-kaart op te laden, laat staan mee te nemen!

Of je maar één keer per maand of een paar keer per week met de bus of tram van De Lijn reist, de éénjarig geldige 10 beurtenkaart is een handige en goedkope optie voor jou!

Koop een De Lijn m-card10 en ontvang €5 voor o.a. Poppy e-steps:

Hoe koop ik mijn De Lijn openbaar vervoer ticket in Whim?

  • Met Whim heb je toegang tot het openbaar vervoer in Antwerpen en de gehele Vlaamse regio, uitgezonderd de Limburgse snellijnen.
  • Een enkel ticket, “m-ticket” is 60 minuten geldig en kost €2,5.
  • En bundel van 10 m-tickets, “m-card10” kost €17 en is één jaar geldig vanaf de dag van aankoop.
  • Je kunt tickets activeren of kopen via de routeplanner of selecteer Openbaar Vervoer via “Reis met”.
  • Wanneer je een ticket koopt via de routeplanner, wordt het ticket 5-10 minuten voor het geplande vertrek van het voertuig geactiveerd.

Beschikbare De Lijn tickets

  • m-ticket 60 minuten: € 2,50
  • m-card10: €17,00

Vind hier meer informatie over het gebruik van De Lijn openbaar vervoer via Whim.