Whim en Win!

Reis met Whim en maak kans op maandelijkse prijzen!

Het gebeurt niet vaak dat er zo makkelijk iets te winnen valt: Whim beloont nu alle actieve gebruikers in België met coole maandelijkse prijzen door gewoon met de app te reizen. Elke aankoop die je doet in Whim telt mee als een ticket voor de maandelijkse loterij. Hoe meer je reist, hoe groter de kans iets te winnen!

Hoe werkt het

Deelname is eenvoudig: Voor elke aankoop die je doet in de Whim-app, doe je automatisch mee aan de prijstrekking die één keer per maand plaatsvindt. De winnaars worden aan het begin van de volgende maand bekend gemaakt. En vergeet niet dat elke aankoop als één lot telt!

Nieuwe maand, nieuw geluk: Met elke nieuwe maand begint een nieuwe loterij-periode.

Trekking van de prijs in december

De periode voor het verdienen van loten: 1.12.2021-31.12.2021

Prijs:

 • Eén van de vijf De Lijn m-card10 bundels inclusief €5 reistegoed voor Whim
  In onzekere tijden is flexibiliteit belangrijk. De m-card10 bundel van De Lijn is daarom ideaal als je flexibel mobiel wilt blijven zonder aan een maandelijks abonnement gebonden te zijn.

De trekking ond plaats op 3.1.2022 en de winnaars zijn ten laatste op 5.1.2022 per e-mail geïnformeerd.

Onze januari prijzen

In de maand januari valt er twee keer een reistegoed van €50 voor Whim te winnen. Het reistegoed kan worden gebruikt in de verschillende vervoersmiddelen die beschikbaar zijn in Whim:

Het €50 reistegoed wordt automatisch bijgeschreven op de Whim-account van de winnaar, direct klaar om gebruikt te worden! Het reistegoed zal in de linkerbovenhoek van uw profiel verschijnen. 

Als je in januari geen geluk hebt, probeer je het de volgende maand gewoon weer. De prijzen voor februari zullen uiterlijk op 05.02.2022 worden bekendgemaakt!

Nog geen gebruiker van Whim?

Whim is een bekroonde mobiliteitsapp met als doel mobiliteit soepeler te maken, het dagelijks leven makkelijker en onze steden groener. Met Whim heb je toegang tot vele soorten van mobiliteit in één app: openbaar vervoer, taxi’s, e-steps, deelfietsen, auto’s, en andere opties. Je kunt je reizen naadloos plannen, boeken en betalen zonder van app te hoeven wisselen. En dit alles zonder extra kosten.

Om een Whim gebruiker te worden, hoef je slechts de volgende eenvoudige stappen te volgen:

 1. Download Whim gratis van de Google Play Store of Apple App Store
 2. Registreer je met je telefoonnummer, emailadres en een paar basisgegevens voor de beste gebruikerservaring
 3. Voeg een geldige creditcard toe aan je profiel om een reis te kunnen boeken

Je bent er helemaal klaar voor om je eerste reis met Whim te maken!

Deze campagne is geldig tot nader order.

Terms and conditions

1. Organisator

MaaS Global Oy, John Stenbergin Ranta 2, 00530 Helsinki.

2. Naam van de campagne 

Whim en Win! (Belgium)

3. Regels van toepassing voor het verdienen van loten

Elke aankoop gedaan in de Whim-app in België op een product of vervoermiddel staat gelijk aan één (1) loterij-ticket. Aankopen gedaan met reistegoed tellen niet mee. Het maximum aantal loten per klant voor elke maandelijkse prijstrekking is 20.

4. Loterij-periodes

De deelnameperiode is gebaseerd op kalendermaanden. De periode voor het verdienen van loten:

 • December: 01.12.2021-31.12.2021
 • Januari: 01.01.2022-31.01.2022
 • Februari: 01.02.2022-28.02.2022
 • Maart: 01.03.2022-31.03.2022
 • enzovoort

De prijzen worden uiterlijk op de 5e dag van de volgende maand door middel van een willekeurige computer getrokken, bijv. de trekking van december vindt uiterlijk op 05.01.2022 plaats en de winnaars worden dezelfde dag per e-mail op de hoogte gesteld. De organisator behoudt zich het recht voor om de campagne Whim and Win! (België) op elk moment stop te zetten. Deze campagne is geldig tot nader order.

5. Prijzen

Prijzen december: 5x De Lijn m-card10 bundel incl. €5 Whim reistegoed

De prijzen van de volgende maanden worden ten laatste op de 5de dag van de respectievelijke maand bekend gemaakt.

6. Deelname

Elke gebruiker in België met een aankoop in de Whim app in de respectievelijke maand zal automatisch worden toegevoegd als deelnemer aan de prijstrekkingen. De deelnemer moet minstens 18 jaar oud zijn. De gebruiker moet geregistreerd zijn met een adres in België.

7. Andere regels

 • De winnaars van de prijstrekkingen worden persoonlijk gecontacteerd via e-mail of sms. De namen van de winnaars kunnen worden gepubliceerd op de website en sociale mediakanalen van Whim.
 • De deelnemer komt slechts in aanmerking voor één prijs per maand, maar er is geen beperking op het totaal aantal gewonnen prijzen per klant over de hele actieperiode. Als dezelfde winnaar meer dan eens in dezelfde prijstrekking wordt getrokken, zal een nieuwe winnaar voor de prijs worden getrokken.
 • Deelnemers krijgen één lot voor elke aankoop in de Whim-app.
 • De prijs wordt via de post of e-mail naar de winnaar gestuurd.
 • Op verzoek moet de winnaar de organisator de nodige informatie verstrekken om de prijs te ontvangen.
 • Als de winnaar de prijs niet in ontvangst kan of wil nemen, zal een nieuwe winnaar worden getrokken voor de prijs.
 • Er zal geen afzonderlijk bericht worden gestuurd naar de niet-succesvolle deelnemers.
 • De prijs kan niet in geld worden omgezet.
 • De prijs kan niet aan een andere persoon worden overgedragen. De winnaars moeten hun prijs zelf aanvaarden of ervoor kiezen om de volledige prijs te weigeren. In het laatste geval zal een nieuwe winnaar worden getrokken voor de prijs.
 • Deelnemers aan de trekking verklaren zich te zullen houden aan de wet en aan deze algemene voorwaarden. De organisator behoudt zich het recht voor om een persoon te diskwalificeren die deze algemene voorwaarden schendt of de wedstrijd probeert te misbruiken om de resultaten of de waarschijnlijkheden van de loterij te wijzigen of op een andere manier oneerlijke middelen te gebruiken.
 • Indien de winnaar van de loterij in strijd met deze algemene voorwaarden of anderszins onrechtmatig heeft gehandeld, zal dit leiden tot diskwalificatie.
 • De prijs kan niet worden geretourneerd aan de organisator.

8. Verantwoordelijkheid van de organisator

De winnaar van de prijs is verantwoordelijk voor alle kosten in verband met de ontvangst of het gebruik van de prijs of de deelname aan de wedstrijd. De organisator zal de belastingen van de prijs betalen.

De winnaar van de prijs ontheft de organisator van alle aansprakelijkheid die voortvloeit of mogelijk voortvloeit uit de deelname aan deze wedstrijd of het ontvangen van de prijs.

De aansprakelijkheid van de organisator jegens de deelnemers is niet groter dan de waarde of het bedrag van de prijs die in dit reglement wordt genoemd.

Door deel te nemen aan deze wedstrijd stemmen de deelnemers ermee in zich te houden aan deze algemene voorwaarden en de beslissingen van de organisator. De organisator behoudt zich het recht voor om wijzigingen in de regels aan te brengen door deze op de Whim ‘Whim away and Win’ campagnepagina te plaatsen.

9. Verwerking en gebruik van persoonlijke gegevens in direct marketing

Persoonlijke informatie die in verband met de wedstrijd wordt verzameld, kan worden gebruikt voor de levering van de prijzen van de winnaars. Persoonlijke informatie zal niet worden gebruikt voor direct marketing.