De e-steps van Lime zijn nu beschikbaar in Whim!

We zijn blij en trots om de nieuwste toevoeging aan Whim te mogen presenteren: de e-steps van Lime zijn nu beschikbaar in Antwerpen. Vanaf nu heb je met Whim nog meer mogelijkheden om je door de stad te verplaatsen. Lees meer over het gebruik van Lime e-steps .

Speciale Lime-zomeraanbieding voor nieuwe Whim-gebruikers: 15 minuten gratis!

Voor nieuwe Whim-gebruikers bieden we de eerste 15 minuten gratis Lime e-steps aan*. Ook geen ontgrendel kosten voor de eerste 15 minuten. Daarna wordt de standaard Lime-prijs toegepast: €0,28 / min, €1 / ontgrendeling. 

Volg deze stappen om van uw gratis ritten te genieten:

  • Download Whim en registreer met je telefoonnummer
  • Selecteer de profielafbeelding in de linkerbovenhoek en kies “Profiel en transacties”
  • Maak een gebruikersprofiel aan en voeg uw betalingsgegevens toe
  • Kies in het profielmenu “Reistegoed en vouchers” en druk op “Vouchercode toevoegen”
  • Voer code in: LIME15 en druk op “Versturen”
  • Bekijk de instructies voor het gebruik van Lime e-steps

Probeer nu deze nieuwste Whim-functionaliteit. Verken de stad en geniet van de zomer met Lime!

Whim: één enkele app voor al je mobiliteitsbehoeftenhim

Naast Lime kun je met Whim ook Poppy e-steps boeken, je bus- en tramtickets van De Lijn en NMBS/SNCB-treintickets kopen, een taxi boeken bij DTM of Antwerp Tax, Poppy deelauto’s boeken, stadsfietsen huren bij Velo, en huurauto’s van Hertz en Sixt. In totaal geeft Whim je dus toegang tot 9 mobiliteitsaanbieders met slechts één app!

*Gebruiksvoorwaarden: vouchercode LIME15 kan tussen 05 juli 2022 en 14 augustus 2022 door nieuwe Whim-gebruikers in België worden ingewisseld in de Whim-app (registratiedatum na 04 juli 2022). Door de code in te wisselen, kan de gebruiker van de Whim app 15 minuten gratis, en zonder ontgrendelkosten, op de e-steps van Lime rijden. Na inwisseling van de voucher zijn de minuten nog 14 dagen geldig. Ongebruikte minuten vervallen automatisch 14 dagen na de datum van inwisseling.