Bundel van tien m-tickets voor de prijs van acht!

Of je maar één keer per maand of een paar keer per week met de bus of tram van De Lijn reist, de éénjarig geldige 10 rittenkaart is een handige en goedkope optie voor jou!

Met slechts een paar klikken heb je tien enkele tickets voor De Lijn bussen en trams handig beschikbaar in de Whim-app en kun je ze op elk moment voor jezelf en je reisgenoten activeren. Handig want je hoeft nooit meer je MOBIB-kaart op te laden, laat staan mee te nemen!

Zorg ervoor dat je Whim hebt bijgewerkt naar de laatste versie voor de beste ervaring:

5€ extra tegoed om te ontdekken wat Whim nog meer te bieden heeft!

Omdat Whim veel meer is dan bussen en trams, waarom spring je vanaf de bushalte niet op een elektrische step van Poppy? Of een Velo stadsfiets of Mobit deelfiets om naar je eindbestemming te komen. Misschien besluit je spontaan de volledige reis per met de step of één van de Velokes af te leggen omdat het zo lekker weer is. In sommige gevallen kan een taxi van DTM of Antwerp Tax uitkomst bieden. De routeplanner die ook in Whim te vinden is, zal je op weg helpen.

Wat moet je doen?

Download de gratis Whim app op je telefoon. Bij een eerste aanschaf van De Lijn m-card10 ontvang je uiterlijk binnen drie werkdagen 5€ extra tegoed dat gebruikt kan worden voor de overige vervoersvormen die beschikbaar zijn in Whim.

Please note that the €5 credit cannot be used to purchase a De Lijn m-card10.