Super simpel

Betaal per rit zonder abonnementskosten of andere bijkomende kosten, Whim laat altijd van tevoren de prijs zien. Handig voor als je slechts af en toe openbaar vervoer, Velofiets of taxi gebruikt, voor toeristen en als je Whim eens een keer wilt proberen.

Trein zorgeloos door heel België

Boek makkelijk je treinreizen in heel België met Whim. Selecteer je bestemming in de routeplanner en koop met een paar simpele clicks je ticket. Momenteel kan je enkel standaardtickets kopen, maar meer opties volgen later.

Naast NMBS-tickets kan je binnenkort met Whim ook tickets kopen voor de NS-treinen in Nederland. Een citytrip over de grens maken was nog nooit zo gemakkelijk.

Options
Treinrit
Standaard, enkele tickets

Velo deelfietsen

(Her)ontdek de stad al fietsend met Velo. Gebruik de Whim app om Velo-stations en de beschikbaarheid van fietsen te checken. Activeer gemakkelijk je dagpas voor €4 en gebruik de gebruiker-ID en paswoord aan het Velo station om je fiets te ontgrendelen.

Options
Velo
Dagpas
€4
/dag

De Lijn

Met Whim kan je ook makkelijk gebruik maken van de bussen en trams van De Lijn. Via een paar makkelijke clicks heb je zo een m-ticket dat je in heel Vlaanderen kan gebruiken.

Goedkoper dan een SMS-ticket en even gemakkelijk.

Options
60 minuten
€1,80

Taxi

Handig voor als het slecht weer is of je snel naar huis wilt na een avondje uitgaan. Via Whim kan je makkelijk een Taxi van DTM of AntwerpTax bestellen die je veilig thuisbrengt.

Whim toont ook altijd op voorhand hoeveel je totale trip gaat kosten dus geen onaangename verrassingen.

Options
AntwerpTax
Meterprijs
DTM
Meterprijs

Huurwagens

Indien je maar af en toe een eigen auto nodig hebt – voor bijvoorbeeld een bezoek buiten de stad, boodschappen of een weekendje weg – kan je met Whim ook makkelijk een comfortable huurwagen boeken bij Sixt.

De prijs is afhankelijk van het type wagen.