Super simpel

Betaal per rit zonder abonnementskosten of andere bijkomende kosten. Whim laat altijd van tevoren de prijs zien. Handig voor bezoekers en mensen die gewoon niet zo vaak reizen. Whim werkt ook in andere landen.

Trein zorgeloos door heel België

Boek makkelijk je treinreizen in heel België met Whim. Selecteer je bestemming in de routeplanner en koop met een paar simpele clicks je ticket.

Options
Standaard ticket
Standaard prijs
Weekend ticket
50% korting tijdens het weekend
Youth ticket (Go Pass 1)
€6,60
Tot 26 jaar Enkele reis Naar alle bestemmingen in België
Senior ticket
€7,20
Voor 65-plussers Heen- en terugreis op dezelfde dag vanaf 9 uur

Velo deelfietsen

Her)ontdek de stad al fietsend met Velo. Gebruik de Whim app om Velo-stations en de beschikbaarheid van fietsen te checken. Activeer gemakkelijk je dagpas voor €5 en gebruik de gebruiker-ID en paswoord aan het Velo station om je fiets te ontgrendelen.

Mobit-fietsen kunnen worden geactiveerd door de QR-code op de fiets te scannen of te ontgrendelen via de Whim-app. Mobit bikes zijn verkrijgbaar in Antwerpen, Mechelen, Kortrijk, Hasselt, Genk, Aalst, Brasschaat, De Schorre.

Options
Velo
Dagpas
€5
/dag
Mobit
In het eerste uur:
50 cent
/30min

De Lijn

Met Whim kan je ook makkelijk gebruik maken van de bussen en trams van De Lijn. Via een paar makkelijke clicks heb je zo een m-ticket dat je in heel Vlaanderen kan gebruiken.

Goedkoper dan een SMS-ticket en even gemakkelijk.

Options
60 minuten
€2,00

Taxi

Handig voor als het slecht weer is of je snel naar huis wilt na een avondje uitgaan. Via Whim kan je makkelijk een Taxi van DTM of AntwerpTax bestellen die je veilig thuisbrengt.

Whim toont ook altijd op voorhand hoeveel je totale trip gaat kosten dus geen onaangename verrassingen.

Options
AntwerpTax
Meterprijs
DTM
Meterprijs

Huurwagens

Indien je maar af en toe een eigen auto nodig hebt – voor bijvoorbeeld een bezoek buiten de stad, boodschappen of een weekendje weg – kan je met Whim ook makkelijk een comfortable huurwagen boeken bij Sixt en Hertz.

De prijs is afhankelijk van het type wagen.

E-steps

Ervaar de stad op een unieke manier op een elektrische step van Poppy!
De handigste manier om door de straten van de stad te gaan of het laatste deel van je reis te overbruggen, is op een e-scooter. Vind, boek, betaal en rijd je scooter eenvoudig via je Whim-app. Als klant van Whim betaal je alleen de standaardprijs voor je scooterritten.

Options
Poppy
€1 openingskosten + €0,25/min