Allemaal inbegrepen

Onbeperkt De Lijn m-tickets en Velo ritten, taxi ritten voor €10 en betaalbare autohuur.

Onbeperkt reizen met bus en tram

Whim Everyday is het eerste De Lijn abonnement op je mobiel. Je hebt toegang tot onbeperkt De Lijn m-tickets om te kunnen reizen met bus en tram in Vlaanderen. Activeer je De Lijn M-ticket eenvoudig voor je reis begint.

Onbeperkt De Lijn m-tickets
Geldig voor all De Lijn bussen en trams
Inbegrepen

Onbeperkt 30min Velo ritten

Fiets onbeperkt door Antwerpen met het eerste mobiele abonnement voor Velo Antwerpen. Met Whim Everyday zijn onbeperkt 30 min Velo ritten inbegrepen via Velo dagpassen. Voor ritten langer dan 30 minuten geld de standaard meerprijs.

Gebruik de kaart in de Whim app om Velo-stations en de beschikbaarheid van fietsen te checken. Activeer gemakkelijk je dagpas en gebruik de gebruiker-ID en paswoord om je fiets te ontgrendelen.

Onbeperkt 30 min fiets ritten
Velo Antwerpen dagpassen
Inbegrepen
Options
30-60min ritten
+€0,50
60-90min ritten
+€1
Ritten langer dan 90min
max 5 uur
+€5
per gestart uur

Taxi ritten voor €10

Alle taxi ritten binnen een straal van 5km vanaf je ophaalpunt kosten maximaal €10 met Whim Everyday.

Volgens onze data, wonen de meeste mensen in stedelijke gebieden minder dan 5 km van een connectie met openbaar vervoer dus zo maakt Whim openbaar vervoer beter bereikbaar. Daarnaast is een €10 taxi soms ook praktisch om naar een afspraak te reizen en om veilig thuis te komen na een late avond uit.

Uiteraard kun je ook verder reizen dan 5km, maar dan geld de ouderwetse meterprijs, Whim laat altijd een inschatting van de kosten zien voordat je boekt.

5km taxi rides
Max 10€
Inbegrepen
Options
Longer taxi rides
Regular meter price

Pak de wagen voor €49/dag

Indien je maar af en toe een eigen auto nodig hebt – voor bijvoorbeeld een bezoek buiten de stad, boodschappen of een weekendje weg – geeft Whim Everyday je toegang tot een toffe auto voor een vaste prijs van €49/dag.

De prijs is vast zodat je niet hoeft te zoeken en prijzen te vergelijken (afhankelijk van beschikbaarheid).

Options
Economy car
Sixt
€49
/dag